Ben je n'ai toujours rien reçu

Commande non recue. Elle arrive plus tard que prévue et si je n'avais pas relancer je n'en aurais rien su.

• Nous recommanderiez-vous? Non

de magazijnbakjes die ik ontvangen heb zijn net wat ik nodig had

Materiaal, prijs en website zijn echt wel oké, toch enkele opmerkingen: De afmetingen van de magazijnbakjes op de website zijn ronduit verwarrend. Omschrijving 237/205x144x123. Hier wordt blijkbaar mee bedoeld dat de buitenlengte 237 is, 205 binnenlengte en dan breedte 144 en hoogte 123. Dit is voor een leek als mij zeer onlogisch dat enkel de lengte met binnen en buitenafmeting wordt vermeld en de rest enkel de buitenafmeting. Wat ook wat raar is, is dat er een mail komt waarin gevraagd wordt om de bestelling en de gegevens na te kijken. Maar of je nu moet antwoorden of dit klopt of niet staat er nergens op. Mss best dan ook vermelden dat indien dit klopt, je niets moet ondernemen.

Goede kwaliteit, oke communicatie

De site, kwaliteit en personeel zijn dik oke! Enkel de track and trace was niet correct en dit zorgde voor verwarring

Vlotte hulplijn en bezorging

Mijn vragen werden vlot en vriendelijk beantwoord. Ook het contact met de transporteur verliep vlot.

Sérieux.

Commande livrée dans les délais prévus. Article en parfait état. Contact avec le client : T.B. Livreur très agréable, soucieux de bien effectuer son travail.

Efficace

Commande de containers

Goede kwaliteit

Bestelling is in delen geleverd, enkele producten zijn later toegekomen

prima en correcte afhandeling

had niet verwacht dat de bestelling tussen kerstmis en nieuwjaar zou geleverd worden

Correcte service en degelijke produkten.

Ik ben nieuwe klant en ben tevreden over de degelijke produkten en correcte levering/service.

Bestelling niet compleet

Ik heb twee boxen aangekocht met een driepuntsleutel, deze sleutels zijn niet meegeleverd. Ik heb hiervoor reeds 2 x contact opgenomen, maar heb de sleutels nog steeds niet ontvangen. Bijgevolg kan ik de boxen niet gebruiken. Na mijn beoordeling heeft de firma onmiddellijk contact opgenomen en hebben wij de sleutels ontvangen.

De bestelling voldoet volledig aan de verwachtingen

Vlotte bestelling en correcte levering.

terug in de verkeerde school geleverd

Terug in de verkeerde school geleverd.

verkeerd geleverd

Onze bestelling werd niet bij ons geleverd, onze winkel was toch open.

verkeerd geleverd

Onze bestelling werd niet bij ons geleverd, onze winkel was toch open.

aucun problème tout ok

tout était parfait

Bon service

Excellente assistance téléphonique. Professionnel et sympathique

teleur gestelt

website is niet in orde, bestelling kon niet door gaan omdat het product er niet meer was en toch nog kon bestellen, dank zie een oplettende persoon dit te weten gekomen, geld werd terug op de rekening gezet dank daar voor. Moet nu even overwegen om te bestellen doordat de prijs verschil wel heel hoog is. Hoofdbureel in Nederland heeft hierbij fouten gemaakt door de web site niet up-to-date te houden

Zeer goede webshop

Veel keuze, snelle en correcte levering

prima service

Alles goed verlopen

Professioneel

De vriendelijkheid van de bestuurder was opmerkelijk! Top!

Snel en correct

Snel en correct