Goede kwaliteit
Beste Marc; Bedankt voor de positieve feedback. Mvg, Ronald.
Betrouwbare, en snelle levering zonder extra kosten. Na kort overleg ook de informatie gekregen die ik nodig had. Levering op de juiste plaats. Bedankt voor de fijne service !
Beste Marc, Bedankt voor de positieve feedback. Team Engels
La sytème d'achat en ligne est dépassé. La facture ne correspond en rien à la date de facture. Les termes utilisés ne sont pas corrects. A part cela, bon suivi de ma commande, produits de qualité.
Merci pour votre commentaire. En ce qui concerne la facture, je ferai un rapport interne. Team Engels
De levering was correct. Spijtig dat er niet op voorhand wordt gecommuniceerd door Engels wanneer ze gaan leveren. Ze laten het wat afhangen van hun tranporteur Van Mieghem. Je moet wachten op een Track&trace van transporteur vooraleer je weet welke dag ze zullen leveren. Het zou mooi zijn moest dit al direct meegegeven worden bij het plaatsen van je bestelling. Nu was het eigenlijk net te laat voor mij. Ik had de goederen eerder nodig. Had ik dit maar op voorhand geweten.
Very good quality products, but delivery is slower than expected. Delivery time feelings like the products are made to order, can wait 2-3 weeks. that said I am in no rush, when placing an order. I can nor complain and will continue to use your products and recommend you to others.
Thank you for the positive feedback! Kind regards. Team Engels
Commandé le 22 mai, le 5 juin et je n'avais pas encore reçu ma commande. J'ai donc laissé un commentaire moyen pour la commande. Le jour d'après, Engels me recontacte et arrange le petit soucis en moins de deux jours et règle la livraison au plus vite. Le 14 juin je reçois ma commande par jn livreur très sympathique. De plus, les produits sont d'une grande qualité et très solide. Merci pour le service impeccable.
Bonjour David, J'ai vérifié dans notre système ici. Votre commande était en rupture de stock. Il vous a été confirmé que la date de livraison se situerait entre le 12 et le 16 juin. En espérant vous avoir servi. Best regards Team Engels
Originele beoordeling
Commandé le 22 mai, nous sommes le 5 juin et je n'ai pas encore reçu ma commande. Donc difficile à faire une évaluation pour le moment.
Goede opvolging
Beste Kurt; Bedankt voor de positieve feedback. Mvg, Ronald.
vlugge en correcte levering, de t&t werkte ook goed
Beste Ronald, Dank u voor de positieve feedback. MVG Team Engels
Les commandes en ligne sont apparemment traitées en Hollande, ce qui prend 10 jours d'attente.... Passez directement par un vendeur local pour gagner du temps.
Bonjour Jeanne; J'ai vérifié l'état d'avancement de votre commande et il y a eu un problème avec votre commande, qui n'aurait jamais dû rester en transit aussi longtemps. Nous vous prions de nous excuser pour la gêne occasionnée. Bien à vous Team Engels
Goede uitleg aan de telefoon en makkelijke bestelling via de website. Correcte levering en afhandeling.
Beste Patrick, Dank voor de mooie beoordeling. Met vriendelijke groet Team Engels
Correcte afhandeling.
Beste Stijn, Dank voor de mooie beoordeling. Met vriendelijke groet Team Engels
Vlotte bestelling, snelle levering
Beste David, Dank voor de mooie beoordeling. Met vriendelijke groet Team Engels
Perfect.
Beste Ludo, Dank voor uw fijne beoordeling. Met vriendelijke groet Team Engels
Rem: Vérifier le système d'encodage de l'adresse de livraison: 2 4 veut dire numéro maison 2, boîte 4 et pas numéro maison 24 (qui est le bon numéro de maison). C'est peut-être une erreur d'encodage ou de prise en compte de l'information encodée. Cela a entraîné deux déplacements. Cordialement,
niets op aan te merken. Prima product prima service prima verpakking prima levering.
Beste, Bedankt voor je geweldige review en positieve beoordeling. Wij hopen U de volgende keer weer van dienst te mogen zijn. MVG,
Simpelweg correcte service en prijs voor degelijk materiaal.
Beste Danny, Fijn om te lezen dat alles soepel en snel is verlopen. Hartelijk dank voor deze reactie, wij staan steeds tot Uw dienst. Met vriendelijke groet, Sales Team Engels
Parfait
Bonjour, Merci pour votre commentaire positif. Bav, Ronald.
Juste prévenir quand le transporteur passera. Sinon parfait
Bonjour, Merci beaucoup pour votre avis positif. Bav, Ronald.
Vlotte samenwerking!
Beste, Dank voor de mooie beoordeling. Wij staan steeds ter Uwer beschikking. Met vriendelijke groet Team Engels
oké
Beste Stefan, Dank voor uw beoordeling. Kan u ons misschien laten weten op welke manier we u een volgende keer nog beter kunnen helpen of wat er bij deze bestelling niet helemaal liep zoals gepland? Met vriendelijke groet Team Engels
OK
Beste Erik, Dank voor de mooie beoordeling. Met vriendelijke groet Team Engels
Gemakkelijk te bestellen in de webshop en de artikelen werden snel geleverd. Over de kwaliteit van de producten is geen discutie die is top.
Beste Mr. Mattheus; Dank voor uw positieve beoordeling. Mvg, Ronald.
Matériel d'excellente qualité, service rapide et fiable.
Bonjour; Merci pour votre avis positif. Bav; Ronald.
Besteld via website, op enkele dagen ontvangen, duidelijke documenten en snel en verduidelijk antwoord na een vraag ivm. gesplitste levering door jullie service. Deed deugd dat iemand buiten het noodzakelijke antwoord nog wat info gaf over de opzet van wharehouses in Eindhoven en Belgie. Voor herhaling vatbaar. succes Dany
Beste Dany, Bedankt voor de mooie beoordeling. Altijd fijn om te horen dan ons werk geapprecieerd wordt, daar doen we het voor! Fijne dag verder en tot een volgende keer. Vriendelijke groeten, Team Engels
Omwille van een misverstand zou de levering veel te laat aankomen. Doch door een proactieve aanpak van de customer service is alles netjes op tijd aangekomen
Beste Martin, Dank voor de mooie beoordeling. Met vriendelijke groet Team Engels
Schemkensstraat 15
B-3583 Beringen