Alleen een beetje jammer dat factuur inzake de korting onduidelijk was. Het lijkt alsof men de prijs verhoogt heeft en daarna de korting verrekend heeft om uiteindelijk aan het normaal bedrag te komen. Ik heb een mailtje gestuurd maar nog geen antwoord gekregen.

Firma tevreden

De levering via dhl zeer ontevreden van, volgens mij zijn die nog niet aan de deur geweest, had leveringsdag donderdag gekozen omdat ik dan thuis was en 1 minuut na de het verwachte uur kreeg ik al een mail dat we elkaar gemist hadden terwijl ik gewoon thuis was!!!!!

Alles volgens plan.

Ga zo door.

Perf Creblz materiaal, waardeloze teansport

Bestellers doen hun werk niet, zelf op zoek naar een depot. Verband en snelheid van leveren uitstekend wordt verknoeid door de transporteurs.

Perfect qua levering en timing

Perfect qua levering en timing

Gewoon goed

Snel en goed

Alles is vlot verlopen.

altijd zeer tevreden over hun producten en service.

Netjes verpakt en correct afgeleverd

Goede service en komt afspraak na.

Mijn pakket kwam weer terug bij het bedrijf nadat ik niet thuis was. Bij een mail direct een reactie en actie. Uiteindelijk 2 dagen later bij mij thuis in huis. Dus goed geregeld!

Perfecte service

Volgens overeengekomen geleverd.

Helemaal goed

Je wordt heel goed geïnformeerd over de levering.

Ben zeer tevreden over de producten en ook qua prijs.

zeer snel geleverd

zeer goede katheters voor een nette prijs ik ben zeer tevreden

Goed verzorgd

Bonne

Livraison dpd bon suivie

Service impeccable!

J'ai commandé du Gluco3 à 36€/pc au lieu de 50€ grâce à une promo de 25% de réduction + 4% supplémentaire à partir de 3 boîtes. J'en ai bien évidemment commandé 3 et j'ai pu économiser 42€!! En plus j'ai été livré le lendemain comme prévu, donc sans aucun retard. C'était ma première commande sur ce site, je renouvellerai l'expérience avec plaisir.

Tevreden van

Oké

Goede producten, laag in prijs, snelle levering!

Snelle levering, goede producten voor een betaalbare prijs!

Snel en betrouwbaar

Was op zoek naar enkele producten die ik snel bij Medibib heb gevonden en gekocht en na geen 48 uur had ik deze al geleverd. Top

Niet tevreden

De kleur groene ogenschaduw,die ik had besteld van la Roche Posey,was lila!.gisteren in huis gekregen. Op het doosje van de verpakking stond groen,zoals ik gevraagd had,dus nee ik ben niet blij Gr. Nina maria Antonysen

Cliente satisfaite

Colis reçu rapidement.commande complète. Site sérieux

Zeergoed

Perfecte en snelle levering en dat nog uit een ander land.

Efficace

Rapide ,jamais déçue!!! Merci