Heel tevreden

Snel geleverd, heel goede prijs

Zeer prettig

De levering van het pakketje was niet vlekkeloos verlopen, maar er is uitstekend op deze situatie gereageerd. Top!

Snel maar niet aan huis?

Mijn moeder zou haar steunkousen aan huis,geleverd krijgen, in de brievenbus? Staat dat het afgeleverd is maar ze heeft nog niets ontvangen...

Tevreden

Goede service ! Vriendelijk geleverd van DPD altijd blij van

Snelle levering, goed kwaliteit

Au top

Très bon site à recommander

Ik kreeg een bericht met het tijdstip van levering. Dat was correct.

Rien à dire

Toujours ravi

Hartelijk dank voor het leveren. 10 punten

Voor mij is alles naar wens gegaan en volgende bestelling volgd.

Doen wat beloofd is.

Van begin tot eind prima service, en het pakje was heel duidelijk te volgen.

Prima bedrijf!

Verpakking kan beter!!!

Snel en uitstekend.

Geweldig !

Goede prijs kwaliteit

Snelle levering, duidelijke communicatie en hele goede prijs kwaliteit, ik kom zeker terug.

Très bien

Choix, Prix compétitifs, suivi de commande très bien, envoi rapide !

Prima en snelle service en goede info ivm de levering

Ik heb al 2 maal een bestelling geplaatst en allebei de keren zeer snel geleverd. En vooral een goede en correcte info ivm de leveringstijd

Zeer goed verpakt. Snel geleverd

Veilig verpakt .

améliorer le service de livraison

pas de problème avec Medibib ! par contre DPD a pris 24h de retard sur son propre planning ; résultat : une journée en stand-by pour rien ! l'heure de livraison annoncée a été respectée mais le livreur a déposé le colis devant la porte sans prendre la peine de sonner !!!

très bien

ras

Les articles ne fonctionnent pas.

J'ai commandé 2 podomètres (plus de 140 € pour les 2 !) et ils ne fonctionnent pas. C'est sans doute les piles. Je trouve que pour ce prix là, vous pourriez vérifier l'état de marche des produits vendus. Donc je suis très déçue car c'est non seulement contrariant mais aussi une perte de temps précieux si je dois vous recontacter, renvoyer les produits, réclamer mon paiement etc.. Par contre l'expédition était super rapide. Rien à redire sur ce point.

• Nous recommanderiez-vous? Non

Overzichtelijke website, goede communicatie en snelle service.

Rapide et efficace

Rapide et efficace. Prix défiant toute concurrence

communicatie en prijzen oke

goede opvolging

SNELLE SERVICE

ALTIJD SNEL GELEVERD

Top firma

Perfect geïnformeerd geweest van het verloop van mijn bestelling. Zal zeker nog bestellen bij jullie. Doe zo verder

Snel en goed