Goede prijs, goede bezorging.

Goed product

Super service en snel

Koop bij jullie ,prijs goedkoper soms ,snelle service ,juiste produkten

Correcte prijs en snelle levering

Heel vlot service

Heel goed prachtige service

Très bonne experience.

Un service irréprochable. Merci

Korte levertijd en corecte afhandeling.

2 werkdagen na de bestelling werden de artikelen geleverd door DPD welke zeer corect waren in woord en daad.

Snelle service en goede prijs

Er was iets niet helemaal goed gegaan met de bestelling. Maar dit is snel opgelost en de prijs is goed. Zeker in vergelijking met andere websites in nl

Hallo ik heb hier olivafix gold gevonden dat is een hechtcreme dat doet wat het moet doen echt een aanrader ik zal het blijven gebruiken.

Parfait comme toujours

Parfait

betrouwbare website

ik heb het winkelen op medibib goed ervaren,

Super goede service

Snel besteld en ook stipt geleverd, dus TOP

Found the exact medecine that I needed

Searched online and found Medibib who had the exact medecine that I needed. Will certainly use them again.

Voor mij goed

Die eerste bestelling viel heel goed mee…

De bestelling verliep vlot, de levering was als gewenst en als op voorhand gemeld.

zeer goed vlotte en korrekte levering

al mijn bestellingen zeer stipt uitgevoerd .spijtig van de laatste levering twee dozen van arti forte tabletten gebarsten en onbruikbaar ik hoop dat deze gratis vervangen worden .zie mijn mail aan u .

Goede ontvanst

Correctte levering

Site au top

Cela fait de nombreux mois que je commande sur ce site et franchement je le recommande énormément... Les prix sont très correct et on nous donne le choix pour la réception du colis et ça c est très important..

Uitstekende service

Voor de eerste maal besteld, bestelling plaatsen verliep zeer vlotjes,een zeer goede opvolging via mail, pakketje netjes aangekregen,

Eenvoudig te bestellen

Eenvoudig te bestellen en te betalen+snel bezorgd

Tóp snel geregeld en super levering!

Makkelijk bestellen, betalen en hele vlotte levering.

Alles ok. Verlopen

Goede prijs en snel geleverd

Zoals vermeld in de titel

correct en snel

klaar en duidelijk

Perfect lervering

't Is de eerste maal dat ik dit product bestelde .Ervaring heb ik er nog niet mee ....maar ik hoop van harte dat dit product me nu eindelijk van mijn problemen zal verlossen !! Aangeraden door mijn osteopaat...

Bon rapport qualité/prix

Sériux et responsable.Repond touyours aux besoins du client.