Snelle service & goede prijs/kwaliteit

Ik heb verschillende websites vergeleken en bij Medibib kwam ik uit omdat de prijs het beste was, de levering snel ging en bovendien bieden zij de KBC betaalknop aan op de website wat superhandig is voor KBC klanten.

alles is verlopen zoals voorzien

excellent

Goed, en vooral snelle levertijd

Dit is de eerste keer dat ik iets bij jullie heb besteld, maar dat is goed bevallen. De prijs gaf de doorslag. Misschien tot een volgende keer. R Müller Kruijs

Super tevreden!

Super tevreden!

Snelle levering toppie

zeer correct bij hulpverlenen en bij zending

Ik kreeg duidelijke uitleg over de producten zelf en over hoe ze te bestellen. De bestelling en levering verliep rimpelloos.

Commande reçue conforme

Pour une première transaction suis entièrement satisfaite pour la qualité et la rapidité avec laquelle j’ai reçu mon colis . Merci

Snel en betaalbaar

Mijn product was beduidend goedkoper dan andere leveranciers en werd snel bezorgd

Positieve ervaring

Eerste keer dat ik bij medibib heb besteld. Ik had 4 potten babyvoeding besteld, bij afhalen van mijn pakketje bleek dat er maar 2 geleverd waren. Direct gebeld naar medibib, ze hebben dit direct opgelost en de ontbrekende 2 potten dezelfde dag nog opgestuurd. Zeer positieve ervaring.

Vlotte levering. Goed product.

Ik gebruik Kyo Dophilus al jaren. Ik heb gelijk 3 potjes besteld omdat het voordeliger was.

Prima levering

Pakje was op tijd, in goed staat en communicatie is prima.

Snel levering

Het was de eerste keer dat ik hier bestelde en moet zeggen dat ik zeer tevreden ben, snel levering en ze hadden voorraad waar bij andere geen meer te vinden was Dus tevreden klant en zal zeker nog bestellen in de toekomst!!!!

Rapidité, efficacité

Commande livrée très rapidement. Rien à redire

heel tevreden

niet lang moeten wachten op mijn bestelling

Zeer goede ervaring

Ook snel geleverd aan Nederland,

Zeer goed.

no comment

Correcte levering

Goed verpakt voor de laagste prijs

Bedankt, wie is de milde gever?

Geachte Fa: Medibib. Ben 94 jaar oud, hopelijk zou ik de honderd kunnen grijpen met Uw verstrekkingen. Maar wie is de besteller hiervan? Met vele groeten Arnold Du Château de Slins

Pas satisfait

Bien dans l'ensemble, je reproche à Medibib le manque de proactivité,ma commande est restée 5 jours en retard à cause d'une grève de Bpost,Medibib pouvait trouver un autre livreur

Altijd top!

Beste prijzen en super snelle service!

zeer goed

Alles in orde ! !

Correct en snel

Duidelijke transparante website, correct afgehandeld, snel geleverd, geen al te grote bestelling om gratis te leveren aan afhaalpunt

Commande

Parfait commande la vieille le lendemain servi!!