Uitstekende service

Zoals beloofd!

Geen enkele negatieve opmerking!

Super snel en duidelijke site

Handig opzoeken en de volgende dag al bezorgt

netjes

zeer goede verzorging alles verliep zo als op de afspraak, zeer tevreden met de ondervinding over mijn bestelling; in een woord op Medibib kun je rekenen waar voor mijn dank ! Godfried

Super service

Livraison en J+3 date de commande c'est super. Un bémol: une très grande boite bourrée de callage en plastique pour une bouteille de 500 ml. Un énorme atout: le cashback récolté grâce à la coopérative des consommateurs solidaires (info sur le groupe public FB: solutions pouvoir d'achat belgique france) Merci Medilib !

Bon site et excellent service après-vente

L'expérience avec Medibib était un sans-faute, après plusieures commandes. Le site web est bien fait, il y a juste parfois quelques lenteurs à remarquer. Le traitement de la commande et la livraison étaient ultra rapide, mème vers l'etranger. Une livraison endommagée a été immédiatement remplacée et réenvoyée gratuitement par le service après-vente. Bravo!

Alles sehr gut

Sehr gut

Remarquable assistance au clients

Très bonne idée votre lettre d'information sur les aliments fermentés et les bénéfices pour la santé. Toutes vos lettres sont intéressantes et je les enregistre toutes dans un ficher séparé pour les collectionner. grand merci Victoria

Snel geleverd, hebben stock van zaken die bijna niet te vinden zijn.

We vonden een bepaald type babymelk niet meer bij de apotheek. Ook online nergens te vinden, maar Medibib had er nog. Snel geleverd. Jullie waren onze reddende engel.

Super snel en eenvoudig zeer goede service

Snelle levering en de producten waren goed verpakt zodat ze koel bleven. Super goede en snelle service. Je wordt goed geïnformeerd over je bestelling.

Zie rechtsbovenm

Super vlugge levering

Vlugge levering en goed verpakt

alles oké

Ik kreeg een e-mail dat er nog € 2.- aan douane activiteiten moest worden overgemaakt. Na telefonisch contact bleek dat niet te hoeven. Mij is niet duidelijk wat er eigenlijk aan de hand was. De medewerker die ik belde stond mij uitermate correct te woord.

Very satisfied

I am very satisfied by the service!!

Perfect! Binnen 36uur geleverd

Besteld via de website, werd binnen 36uur in amsterdam vanuit belgie bezorgd. Top!!

Snelle levering en overzichtelijke site

Pillen prima DPD zeer slecht en leugenachtig

De bezorger reed langs maar nam niet de moeite te stoppen en het pakketje af te leveren. Ik was zogenaamd niet thuis. De volgende dag het zelf opgehaald bij het servicepunt. DPD deed vervolgens of het netjes was afgeleverd. Deze slechte ervaring heb ik ik geregeld met DPD

Zeer klantvriendelijk

Altijd zeer klantvriendelijk, bij vragen wordt veel moeite gedaan, bestellingen worden snel en netjes geleverd, uitstekend.

op zich prima

ik heb een vraag: wat betekent het als op een product staat: houdbaar tot einde L01/22 . Ik krijg nu steeds artikelen met die houdbaarheidsdatum. Als de 01 voor januari staat, zouden ze niet goed meer zijn.

Goede prijs snel geleverd

In orde

Het bestellen en leveren gebeurde op een gemakkelijke manier

TOP

snel en juist afgeleverd!

Bedankt

Bedankt