Zowel informatie als service zijn zeer goed uitgevoerd.

Helemaal niks op aan te merken , snel geleverd en goed verpakt ook! Tevens zending heel goed te volgen en geleverd in het uur dat werd gemaild door dpd.

Perfect!

Besteld en volgende dag al in huis.Ruime keuze.

Snelle levering en op goede plaats gezet. Ok dus.

Alles is prima verlopen

Alles is prima verlopen, zoals gewoonlijk

Altijd op tijd geleverd.

Een zeer goede Belgische apotheek, die ik iedereen kan aanbevelen.

super

Altijd in orde.De vragen die ik had waren duidelijk. Verpakking in orde en mijn bestelling zeer goed.Ben super blij met medibib.

Prima levering

Snelle en nette levering

Alles was ok

Alles ging zeer vlot. Ik heb het supplement nog niet ingenomen, dus vandaar 9,5 i.p.v. 10. De persoon bij de klantendienst was ook heel vriendelijk en gedienstig toen ik een vraagje had.

Als positief

Goede en snelle service

De eerste keer dat ik bestel en de service was heel snel . De dagxervoor besteld , levering de dag nadien! Tevreden klant ga zeker nog bestellen ! Ook via chat kan je vragen stellen wat super is !

coreecte en snelle verzending

Ook proficiat met je artikels in de nieuwsbrief die duidelijk en uitgebreide informatie geven....en niet slechts commercieel gericht zijn.

Fantastische klantenservice

Er werd me zelfs op voorhand gemaild dat er een product niet bij is en ik terug betaald werd. Perfecte service!

tevreden

perfecte afhandeling van de bestelling, maar het heeft wat moeite gekost voor het product terug te vinden op de website

Tout simplement parfait !

Envoi très rapide, emballage impeccable. Super pharmacie en ligne !!

Vlotte bestelling en levering.

Très bon expérience

Site fiable paiement sécurisé a recommandé merci bq

Tof dat jullie de vergissing wilden terug nemen.

Niet tevreden over leveradres. Was tot 2x toe onverwachts gesloten, zonder enige melding. Chocolaterie Heverlee

Everything arrived quickly and safe

Medication arrived the next day, very happy with this service

Entièrement satisfaite

Emballage parfait, livraison ultra rapide et service clientèle réactif. Je recommande ce site de pharmacie en ligne.

service zoals het hoort.

Ik bestelde een product (strepsils+lidocaïne spray) dat bijna nergens meer verkrijgbaar was door toeleveringsproblemen. Bij Medibib was dit nog vlot verkrijgbaar. correcte prijs vlotte levering (3 dagen). Een webshop zoals deze hoort te zijn.

wel vlot maar niet compleet

ik mis een artikel van de vijf bestelde

Perfecte service

Na een probleem met de levering werd er gelijk actief meegedacht en naar een echte oplossing gezocht. Prima bedrijf.

Zoals belooft op tijd geleverd

ALLES VERLIEP VLOT

ALLES OK