Volgende dag al in huis . Top supper geregeld

Aangename koopervaring

Aangename koopervaring

Heel goed top !!

Top snelle levering uitstekende producten

DPD onprettig,medibib niet!

Alleen DPD is te gehaast.Ik had bijna mijn pakket weer ver weg moeten halen.Dit is zeer onprettig!!

Bonne découverte

Très bon produit

Snelle levering producten erg korte tht datum

Snelle levering maar zowel de zonverzorging als oogdruppels hebben beiden een krappe tenminste houdbaar tot datum (respectievelijk 11 en 7 maanden) dus niet handig om hier producten te bestellen voor voorraad. De oogdruppels mogen bv 6 maanden open.. Dan moet je ze dus wel gelijk van gebruiken. Jammer.

Volle duim.

Keurig op tijd.

Zeer snelle versturing van bestelling. Uitstekend verpakt. Prijs van medicijnen : top

Zeer goed in alles.

Produkt zoals verwacht

snelle verzending goede producten.

Goede prijs, snel geleverd

Slechte bezorging

De bestelling ging goed en alles heb ik netjes betaald. De bezorger van DPB heeft alleen niks bezorgd.. Contact hierover met DPB wordt doorverwezen naar Medibib. Ik heb Medibib mail gestuurd maar geen enkele reactie ontvangen om dit probleem op te lossen! Ook gebeld maar niemand neemt op! Wel betaald maar geen potten vitamine voor de kinderen ontvangen! Oplichterij! Slechte service zowel van DPB als Medibib! Geen aanrader om hier te bestellen noch gebruik te maken van DPB!! Je wordt gewoon opgelicht door hen!!!

Netjes verpakt!

Prima in prijs en levering

Voor mij de eerste keer,en zal niet de laatste zijn ,heel tevreden

Op tijd bezorgd

Product prima en snelle verzending

Product is snel verzonden en zou ook snel geleverd worden. DPD gaf aan hoe laat de bezorgtijd zou zijn en melde rond dat tijdstip ook dat het geleverd was, zonder dat er iemand aan de deur is geweest. Volgende dag kreeg ik het van een vrouw 2 straten verder, waar het zojuist voor de deur was gezet. Dus klopte de aflevertijd niet en het adres niet. Dankzij attente vrouw heb ik alsnog pakketje gekregen.

Product op tijd in huis en helpt uitstekend!

De enige manier om aan Benzac Wash te komen

In Nederland wordt Benzac Wash niet verkocht, maar enkel Benzac zalf. Ideaal dus om het online te kunnen bestellen.

Medibib biedt mooie kortingen aan en vlotte service !

Ik zal iedereen aanbevelen om eens polshoogte te nemen op jullie website. Er worden mooie kortingen gegeven. De bestelling wordt snel geleverd op de aangegeven afleveringsplaats.

Prettige site en snelle levering

Makkellijk zoekfunctie op de site. Snelle betaling zonder problemen en snelle levering met goede communicatie over bezorg-dag en tijd.

Topper

Top ervaring

Snelle levering en nalevering was de volgende dag al binnen. Top

prima.

snel en een uitstekende levering

Parfait

Pas de retard

Tevereden

Op tijd verzending, netjes ingepakt, product zoals beschrijving, lange houdbaarheid en ik ben tevereden.