Doe al jaren zaken met Mebib en ben erg tevreden

Goede producten en snelle leveringen vanuit België naar Nederland

perfect

op tijd en correct

Super goed!

Ik ben tevreden.

Snel en kundig

Pakket werd snel geleverd en producten waren ook supernetjes en professioneel ingepakt!! Chapeau

Slecht

De levering was op tijd, maar het pakketje + verpakking van de inhoud kwam volledig in elkaar gedrukt binnen. Ik weet niet of dit aan jullie heeft gelegen of DHL. Nu kan ik dit niet meer weggeven.

Je ne suis pas content

Après avoir commander 6 boîtes de lait, j'ai reçu une seule boîte. En suite j'ai reçu des messages de rupture de stock.

• Nous recommanderiez-vous? Non

Keurig netjes en goed afgeleverd.

Heb medicijnen besteld, kreeg al snel de bevestiging en toen ging allemaal erg snel. Uiterst tevreden klant.

Goed product

Het is een goed product, snelle werking en snelle levering.

Bediening en betaling vlot verlopen had nog nooit iets bij jullie gekocht is prima

Satisfaction totale

Envoi rapide.

Dit is de eerste keer dat ik bij Medibib een bestelling deed. Alles verliep heel correct en de bestelling was er ongelooflijk snel! Niets dan lof!

Très bonne expérience

Vaste choix de produits, commandé le lundi matin, réception le mardi matin.

Prix, ponctualité et localisation belge.

Première expérience, à la prochaine consultation et peut-être un achat...

Ik ben erg tevreden

Snelle levering, prima prijs

Snelle levering, prima prijs en prima product wat je bijna nergens kunt krijgen. Dus heel blij mee.

Snel en betrouwbaar

Snelle levering, duidelijke omschrijving v d producten. Interessante mails qua info andere producten.

Super service

Snelle en juiste service

Zou zeker Medibib aanbevelen ener zelf weer gebruik van maken. Geen gedoe snel en makkelijke site .

Goed en snel

Snel bezorgd en alles in order.

Génial

Commande, prix, différents mails, délai, livraison, emballage. Tout est parfait.

Een gedegen organisatie die het beloofde nakomt

Alles oke

Snelle levering en goed verpakt produkt

Prima ervaring mee.

Snelle levering, goede contacten ivm gemaakte afspraken en tevens , via de chat, gemakkelijk de juiste voorlichting krijgen.