Zeer goede communicatie en behandeling van mijn bestelling

Ik had een dekzeil nodig voor een zandbak op maat gemaakt. De communicatie verliep uiterst vriendelijk en correct en de levering was goed en snel.

Redelijk

Slechte ervaring met uw vervoerder dpd ,

• Transporteur

fijne website en na plaatsen aanvraag nog enkele vragen moeten beantwoorden om tot het gewenste resultaat te komen. Levering was eerder dan verwacht slechts enkele dagen na bestelling

Niks op aan te merken

• Transporteur

goede en snelle reactie en service

Goed en duidelijke communiceren. duidelijke offerte helder

Zeer prettig contact en zeer duidelijk

Zeer prettig contact en zeer duidelijk

Mooi materiaal

Snel geleverd en goede communicatie

• Transporteur

Snel en correct geleverd volgens afspraak, ook netjes op de hoogte gehouden over de keuze, aanrader voor iedereen.

• Transporteur

Zeer snelle en duidelijke service

Direct reactie op elke mail. Niet snel wat verkopen, maar vragen naar de situatie en exacte maten van het zwembad. Ook weer snel en duidelijkantwoord toen bij nameten bleek dat het bad niet 100 % recht bleek te zijn. Zeer snelle levering binnen 5 dagen van op maat gemaakt dekzijl.

• Transporteur

Een goed afdekzeil, materiaal ziet er goed uit. Service heel goed.

• Transporteur

Alles netjes geleverd en goede kwaliteit

Alles netjes geleverd en van goede kwaliteit

• Transporteur N.v.t.

Een goed product wat snel werd geleverd

Ik was op zoek naar een degelijk dekzeil van een ietwat incourante maat namelijk 8x4 meter. Bij de Dekzeilenshop wad de prijs kwaliteit verhouding erg goed. Dus hebben wij het meteen besteld en we kregen het op zéér korte termijn netjes thuisbezorgd.

• Transporteur

Snel, correct en uitstekende kwaliteit.

Op een makkelijke wijze via de website heb ik 2 grote dekzeilen besteld. Deze werden snel en correct bezorgd en bleken van prima kwaliteit. Uitstekende ervaring.

Goede kwaliteit, snelle levering

Prima , wij zijn tevreden

Zowel levering als communicatie in 1 woord fantastisch

Product volgens afspraak gemaakt en geleverd. Perfect.

• Transporteur

Goede duidelijke en vlotte communicatie. Product is perfect geleverd zoals gehoopt.

Kan niet mooier

Dit mijn derde zwembadafdekking, Deze is van buitenklasse en zeer snel geregeld. Ook omdat het zeker niet een standaard zeil is . Jammer dat deze zo goed is zal ik zeker verlopig geen nieuwe moeten laten maken. En dan nog de prijsstelling ook hier valt niets op aan te merken.

• Transporteur

top service, advies en kwaliteit product

Dekzeil op maat besteld van 2m80 x 2m70. Het is een prachtig stevig zeil dat de storm van afgelopen weekend goed doorstaan heeft. Per mail snel en eerlijk advies gekregen.

• Transporteur

Prima kwaliteit en vlot bezorgt

Niks op aan te merken.

• Transporteur

Gewoon nette snelle levering tegen goede prijs

zo'n 250 gr/m2 zeil is toch echt wel beter dan de standaard bouwmarkt zeiltjes!

Uitstekende service

Uitstekend geholpen met bestelkeuze en zeer snel geleverd.

Maatwerk snel geleverd

Mijn bestelling voor twee maatwerk dekzeilen voor het beschermen van tuinmeubelen werd zeer snel geleverd. Goede kwaliteit. Hopelijk kan ik hier een paar jaar meer vooruit.

Prima dekzeilen!

Snelle bezorging zeker aan te bevelen!!!

Helder en snel

De vragen die er waren op mijn offerte aanvraag zijn telefonisch snel opgelost en de vervaardiging en leveringwaren kort erna.

• Transporteur

Duidelijke website, goede prijs kwaliteit verhouding en supersnelle levering.

De website is duidelijk en je vind makkelijk wat je zoekt. Prijs/kwaliteit is prima. Ondanks dat was aangegeven dat de levertijd vanwege maatwerk 2 tot 3 weken kon duren had ik de bestelling na een paar dagen al in huis. Super!

Haifastraat 1

2030 Antwerpen

+31(0)85 02 700 12

Over Dekzeilenshop.nl

Dekzeilenshop.be is de webshop van Zeilmakerij Antonsen Bvba in Antwerpen. Al sinds de oprichting in 1902 heeft Antonsen zich volledig toegelegd op de verwerking van kunststof textiel. Destijds was de productie en herstelling van canvas zakken en dekzeilen de belangrijkste activiteit, maar inmiddels zijn wij uitgegroeid tot een toonaangevende producent van allerlei dekzeilen en ander maatwerk in de Benelux. In onze eigen zeilmakerij beschikken wij over de modernste machines en productietechnieken waarmee wij een breed assortiment afdekzeilen, hoezen, spandoeken, afscheidingszeilen, vijverzeilen en zwembadafdekkingen op maat kunnen maken. Daarnaast verkopen wij ook handelsproducten zoals: lichtgewicht PE dekzeilen, steigerweefsel, spanrubbers en andere zeilmakerij producten voor zowel industrie als particulier. Dankzij onze compacte en flexibele organisatie profiteert u van: advies en service ruime keuze aan materialen echt maatwerk korte levertijd betaalbare prijzen