Zeer tevreden over de kwaliteit vh geleverde product, althans zo op het eerste oog.

Zeer goede service

Dekzeil gekocht en zeer snel geleverd. Alles zag er goed en stevig uit!!

Een uitkomst!

Vandaag het nieuwe winterdek voor ons zwembad in gebruik genomen. Bevalt prima. Wat een uitkomst die spanbanden overdwars! Goede advisering. En dat alles voor een zeer redelijke prijs.

Ondanks corona top

Heb lang moeten wachten op de levering maar eea valt dekzeilenshop niet te verwijten. Als de grondstoffen voor foam niet tijdig geleverd kunnen worden dan houdt het op. Communicatie hierover was helder en duidelijk. Top.

Goede vraagstelling, duidelijk uitleg

Wat heen en weer gecommuniceerd, met uiteindelijk het juiste resultaat.

• Transporteur

Vlotte levering conform zoals toegezegd

Kwaliteit lijkt goed maar kan ik pas na een jaar of zo definitief beoordelen Om dit in te kunnen vullen moet ik invullen dat ik vrijwillig akkoord ga met het verzenden van allerelei gegevens maar als ik niet akkoord ga kan er niets verzonden worden. Hoe vrijwillig is dat?

prima service

prima service

• Transporteur

Mooi oprolsysteem en mooi dekzeil.

Mooi oprolsysteem en mooi dekzeil. In de montagebeschrijving staat dat montage schroeven bij zitten, maar die zijn niet meegeleverd. Ook is geen winterhoes meegeleverd terwijl dit wel op de website staat. Hopelijk wordt dit nog nageleverd.

• Transporteur

Afspraken top nagekomen en kwalitatief mooi produkt!

Top produkt met korrekte naleving van de afspraken

Net voldoende

Zeilringen beschadigd (waarschijnlijk) door geforceerd mechanisch vouwen van het de dekzeil.

echt helemaal fantastisch

zie boven

Heel goed verzorgt

Bedrijf wat meedenkt , oplossing gericht was er echt blij mee

Goede service!

Zeer goed geholpen met het maken van een keuze voor een winterzeil voor het zwembad. Snelle service, goede uitleg, vrij snel het zeil geleverd, goede prijs! Ik zou dit bedrijf zeker aanraden!

Good

Good quality material and service

• Transporter

Snelle service, goede verpakking

Top! Snel en makkelijk geregeld. Goed op de hoogte gehouden van het verzendproces.

• Transporteur

Kwaliteit en service dik in orde

• Transporteur

Snel, duidelijk en geleverd zoals verwacht.

Niets mis mee

Goede levering, mooi optijd en keurig verzorgd!

Fantastische service

Goede em correcte afhandelin

• Transporteur

Duidelijke toelichting op mogelijkheden, goede uitvoering en snelle levering.

Duidelijke toelichting op mogelijkheden, goede uitvoering en snelle levering. Aanbeveling om voor aankoop de kleur van het zeil goed te bekijken. In mijn geval was de kleur groen niet wat ik er van verwacht had.

Nette en correcte service

Goed kwalitatief product, duidelijke afspraken en correcte levering!

Deskundige en eerlijke advies

Betrouwbare bedrijf die op hun advies kan Je rekenen

• Transporteur

Ze doen wat ze beloven en meer.

Een nieuw winterzeil besteld. Ik kreeg een nette prijs en een hartstikke goed winterzeil. Maar zeker was het ook erg fijn om zo'n goede informatie te ontvangen. Dus zeer tevreden.

Gewoon goed

Gewoon goed, zoals het hoort.

• Transporteur N.v.t.

Snel en betrouwbaar.

Overzichtelijk. Snelle levering. Jammer dat je niet met pay- pal kan betalen.

Haifastraat 1

2030 Antwerpen

+31(0)85 02 700 12

Over Dekzeilenshop.nl

Dekzeilenshop.be is de webshop van Zeilmakerij Antonsen Bvba in Antwerpen. Al sinds de oprichting in 1902 heeft Antonsen zich volledig toegelegd op de verwerking van kunststof textiel. Destijds was de productie en herstelling van canvas zakken en dekzeilen de belangrijkste activiteit, maar inmiddels zijn wij uitgegroeid tot een toonaangevende producent van allerlei dekzeilen en ander maatwerk in de Benelux. In onze eigen zeilmakerij beschikken wij over de modernste machines en productietechnieken waarmee wij een breed assortiment afdekzeilen, hoezen, spandoeken, afscheidingszeilen, vijverzeilen en zwembadafdekkingen op maat kunnen maken. Daarnaast verkopen wij ook handelsproducten zoals: lichtgewicht PE dekzeilen, steigerweefsel, spanrubbers en andere zeilmakerij producten voor zowel industrie als particulier. Dankzij onze compacte en flexibele organisatie profiteert u van: advies en service ruime keuze aan materialen echt maatwerk korte levertijd betaalbare prijzen