Snel en betrouwbaar.

Overzichtelijk. Snelle levering. Jammer dat je niet met pay- pal kan betalen.

• Transporteur

Afspraken zijn heel goed nagekomen. Kwaliteits spul geleverd.

Ik heb 2 dekzeilen besteld maar wilde deze pas na mijn vakantie geleverd krijgen, de eerste dag na terugkomst kreeg ik de mail dat het onderweg was. Super! Goed en sterk zeil.

• Transporteur

Duidelijke informatie en snelle aervice

prima , levering perfect

nog nooit een order geplaatst, maar als er weer zeilen nodig zijn ga ik beslist even kijken wat er voorradig is wat aan de eisen voldoet.

Goed, prettig, onaangekondigde levering

Erg goed in de communicatie en afhandeling. Echt super. Geleverde spullen ook goed. Heb het winterprik nog niet bekeken maar k ga ervanuit. Jammer van de transporteur. Werd mij niet verteld wanneer /welke dag het werd geleverd. Maar overall een ruime 8

• Transporteur

Snelle levering en goede service

Bij de bestelling gaf men aan dat de levertijd twee weken zou kunnen bedragen. De levering was al na één week. De afwerking van het dekzeil is erg netjes. Achteraf had ik nog vragen over de montage van de tegelankers welke dezelfde dag nog werden beantwoord. Werkelijk niets dan goeds te melden over de dekzeilenshoo

Geweldig net afdekzeil

Ondanks vertragingen door Corona, problemen met levering van grondstoffen etc. Is de communicatie altijd heel correct geweest. Nu is het afdekzeil geleverd en voor wat we er nu van kunnen zeggen zijn we enorm verrast hoe netjes en mooi het er uit ziet!!! Zeker een aanrader wat betreft service. Als het schuimzeil het net zo goed gaat doen, zijn wij zeer tevreden.

• Transporteur

Goede spullen en vlot geleverd voor een redelijke prijs

• Transporteur

Levering duurt veel te lang

Bezorging duurt veel te lang een pakketje van antwerpen naar nederland afsturen horft toch niet 6 dagen of langer te duren

• Transporteur

Goede advisering per mail, korte levertijd, snelle levering, goede prijs.

• Transporteur

Het contact met jullie was top. Snel en deskundig.

Het leveren was niet goed. Ze zouden bellen of mailen voor dat ze kwamen. Maar dat was niet gebeurd. Er stond voor meer dan 1100 euro op de oprit terwijl wij niet thuis waren. We wisten niet dat ze kwamen. Dat moet beter. Voor de rest prima.

uitstekende service en communicatie

gewoon alles oke verlopen.

• Transporteur

prima maar duurde vrij lang voor het binnen was

bestelling ging prima maar levering was DUUR en duurde echt lang voor ik t had dus waarom betaal ik dan zoveel verzendkosten ? voor iets wat ook in de brievenbus kan (rubbers)

• Transporteur

Goede producten voor een redelijke prijs.

Vanwege leveringsproblemen van grondstoffen zijn de bestelde producten veel later geleverd dan gepland. De producten zijn echter van goede kwaliteit er is tussentijds gecommuniceerd over de vertraging en de reden en alle vragen zijn ook correct en snel beantwoord. Kortom: een aanrader!

Klasse.

Een bedrijf dat meedenkt met de klant. Waardoor ik goedkoper uit was voor dezelfde kwaliteit.

Duidelijke hulp bij keuze

Goed geholpen bij mijn keuze voor een rond zomerzeil voor een zwembad. Met tekeningen verduidelijkt. Afspraken nagekomen. Levertijd was prima. Product goed verpakt. Nu een week uitgeprobeerd: werkt precies zoals beloofd. Ik ben er zeer blij mee.

Zeer goede service

Helaas door Corona lang moeten wachten op levering. Eindelijk afgelopen donderdag geleverd en alles is netjes bijgeleverd en het dek ziet er keurig uit. Zeer tevreden.

• Transporteur

Snelle levering en kwaliteit product naar verwachting

Ik had voor een tuinfeestje een degelijk dekzeil van 6 x 8 nodig. De levering was de volgende werkdag al geleverd. De kwaliteit van het zeil en de ogen was zeer goed en binnen no-time had ik deze omgetoverd tot een degelijke overkapping en het zag er ook nog eens prima uit. Uiteindelijk heeft het gelukkig niet geregend en scheen de zon zelfs. Het scherm werkte dus ook prima als schaduwdoek.

Noppenfolie 2x4m EnergyGuard ST 500

Prachtige noppenfolie. Duur, maar hopelijk houd deze langer dan de standaard noppenfolie. Verpakt in degelijke verpakkingsplastic. Snelle levering. Helemaal prima!

• Transporteur

Erg goede service en kwaliteit

Goed contact via mail met heldere uitleg, goede tips en suggesties en snelle reacties. Levering conform afspraak.

• Transporteur

Ondanks de drukte toch nog vrij snel mijn afdekzeil voor de tafel geleverd. Netjes gemaakt, keurig verpakt. Communicatie verliep ook prima.

• Transporteur

Prima kwaliteit, maatwerk en goede tips

Aanrader

Toppie

Super snelle levering

• Transporteur

Goede kwaliteit en prima service

Goed contact via mail, en geleverd zoals afgesproken. Prima kwaliteit en netjes verpakt.

• Transporteur N.v.t.

Haifastraat 1

2030 Antwerpen

+31(0)85 02 700 12

Over Dekzeilenshop.nl

Dekzeilenshop.be is de webshop van Zeilmakerij Antonsen Bvba in Antwerpen. Al sinds de oprichting in 1902 heeft Antonsen zich volledig toegelegd op de verwerking van kunststof textiel. Destijds was de productie en herstelling van canvas zakken en dekzeilen de belangrijkste activiteit, maar inmiddels zijn wij uitgegroeid tot een toonaangevende producent van allerlei dekzeilen en ander maatwerk in de Benelux. In onze eigen zeilmakerij beschikken wij over de modernste machines en productietechnieken waarmee wij een breed assortiment afdekzeilen, hoezen, spandoeken, afscheidingszeilen, vijverzeilen en zwembadafdekkingen op maat kunnen maken. Daarnaast verkopen wij ook handelsproducten zoals: lichtgewicht PE dekzeilen, steigerweefsel, spanrubbers en andere zeilmakerij producten voor zowel industrie als particulier. Dankzij onze compacte en flexibele organisatie profiteert u van: advies en service ruime keuze aan materialen echt maatwerk korte levertijd betaalbare prijzen