Makkelijk bestellen

Ik kan alleen pas iets schrijven over de bestelling. Afleveren zal in de komende weken gaan gebeuren. Het bestellen via de site ging makkelijk en ik kreeg snel antwoord met opties en mogelijkheden. Er werd meegedacht. Als de aflevering net zo gaat ben ik uiterst tevreden.

zeer goed

duidelijke uitleg over de bestelling daardoor een goede keuze kunnen maken en snel geleverd.

• Transporteur

Tot op heden goede ervaring met bestellen en leveren Moet echter het zwembad afdekking nog plaatsen ivm met het weer Maar verwacht geen problemen

goede en snelle levering

Hartelijke dank

• Transporteur

Prima contact, uitleg en kwaliteit.

Prima contact en uitleg via de mail over de materialen en mogelijkheden. Snel levering, alles volgens afspraak. De zeil is van goed kwaliteit en met de perfecte maten.

Uitstekend!

Zwembadzeil gekocht. Duidelijke informatie en instructies. Compleet en volgens afspraak geleverd. Een aanrader.

• Transporteur

Klein puntje Wij hebben een zwembad van 3 meter rond en deze ook zo besteld en doorgegeven, maar niet over nagedacht dat het zeil in het zwembad ligt en had dus iets kleiner gemoeten.

redelijk tevreden

zij doen wat je vraag maar moet er wel zelf achteraan want anders lijkt het erop dat zij weinig actie ondernemen.

• Transporteur

Snelle levering goede en vriendelijke mensen

• Transporteur

Erg mooi transparant afdekzeil voor ook nog een scherpe prijs

Erg mooi transparant afdekzeil ontvangen voor ook nog een scherpe prijs

Goede snelle levering

De bestelling was snel gedaan de levering trouwens ook supper gedaan

• Transporteur

Goede service en vriendelijke bediening

Goede en vriendelijke bediening en advies op maat. Snelle afhandeling van vragen en emails, en snelle verzorging van de bestelling. Duidelijke communicatie en klant gerichtheid.

top

makkelijk besteld , en snel geleverd, product is naar wens!!!

Snelle levering , keurig verpakt

Snelle levering en zeil + mee bestelde producten keurig verpakt.

Erg tevreden!

Prima communicatie, snelle levering en mooi gemaakt.

prima !

fantastisch

Het dekzeil past perfect. snel geleverd.

• Transporteur

Prima kwaliteit en goede levering.

• Transporteur N.v.t.

Nog een extra bijbestelling gedaan die kon nog mee met de originele bestelling waardoor extra verzendkosten werden vermeden. Fijn en snel geschakeld door de medewerker

• Transporteur

Goed advies gegeven, prima bedrijf.

Adequaat, reageert goed. keurig op tijd gelevert.

• Transporteur

Site is overzichtelijk, veel keuze in dekzeilen, de zeilen zijn van uitstekende kwaliteit. Zeer snelle levering.

goed geregeld

goed service , netjes gemaakt volgens tekening .

goede kwaliteit en snel klaar

goede kwaliteit en snel klaar

• Transporteur N.v.t.

Goed bedrijf, goed product.

mooi zeil

Mooi zeil, stevig. Ik had de grijze kleur alleen veel donkerder verwacht. Volgens de site bijna donker grijs, in het echt licht grijs. Als ik dat had geweten had ik zwart gekozen

Haifastraat 1

2030 Antwerpen

+31(0)85 02 700 12

Over Dekzeilenshop.nl

Dekzeilenshop.be is de webshop van Zeilmakerij Antonsen Bvba in Antwerpen. Al sinds de oprichting in 1902 heeft Antonsen zich volledig toegelegd op de verwerking van kunststof textiel. Destijds was de productie en herstelling van canvas zakken en dekzeilen de belangrijkste activiteit, maar inmiddels zijn wij uitgegroeid tot een toonaangevende producent van allerlei dekzeilen en ander maatwerk in de Benelux. In onze eigen zeilmakerij beschikken wij over de modernste machines en productietechnieken waarmee wij een breed assortiment afdekzeilen, hoezen, spandoeken, afscheidingszeilen, vijverzeilen en zwembadafdekkingen op maat kunnen maken. Daarnaast verkopen wij ook handelsproducten zoals: lichtgewicht PE dekzeilen, steigerweefsel, spanrubbers en andere zeilmakerij producten voor zowel industrie als particulier. Dankzij onze compacte en flexibele organisatie profiteert u van: advies en service ruime keuze aan materialen echt maatwerk korte levertijd betaalbare prijzen