3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering. Goed overleg. En denken mee.

Pluspunten

Snel en goed

Pluspunten

het korte contact via mail en telefoon

geen echte kritiek

Pluspunten

Goede prijs, snelle levering

Pluspunten

Vakwerk

Pluspunten

Pluspunten

dusver tevreden over het product, duidelijk en snel reactie via mail en snelle levering

Pluspunten

Juiste afmetingen, perfecte afwerking, levering aan huis.

Communicatie verliep wat stoef wegens dubbel e-mail adres : .be en .nl

Pluspunten

Denken mee! Nemen niet alles klakkeloos over maar hebben goed en snel contact met de klant! Wij hebben hierdoor een goed, passend zwembaddek gekregen! Op maat gemaakt, snelle levering, prettige 'samenwerking', goedkoper en mooier dan het origineel wat bij ons bad hoort! zijn erg blij!

Pluspunten

Mooi dekzeil, netjes afgewerkt

Tussentijdse status bestelling vermelden

Pluspunten

De juiste materialen voor een scherpe prijs en snel geleverd!

Pluspunten

overzichtelijke internet site, snelle levering scherp geprijsde maatwerk.

geen

Pluspunten

goed persoonlijk contact om de juiste producten te bestellen

geen, ook website is lekker makkelijk.

Pluspunten

Zomerzeil voor zwembad punctueel geleverd. Fijne kwaliteit faomzeil en mooi afgewerkt. Onze vele vragen werden netjes beatwoord en er werdt positief meegedacht. Ook een nalevering , band en garen, voor het aanpassen van het zeil (gevolg van mijn eigen fout) werd weer meteen geleverd. Zelfs zonder materiaal en verzendkosten te berekenen. Dit bedrijf krijgt van mij een dikke 10 !

Geen verbeterpunten, helemaal tevreden.

Pluspunten

Zeer goede kwaliteit en snelle levering

Pluspunten

Actieve communicatie, snelle response

Specifieke info over levering

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

product naar wens

Betere communicatie over het moment van afleveren en de mogelijkheid bieden tot het kiezen van een dag/moment. Afspraken nakomen: ik had in de mogelijke week van leveren telefonisch contact gezocht en men zou contact opnemen als het product binnen zou zijn om overleg te hebben over het moment van afleveren. Deze afspraak is men niet nagekomen.

Pluspunten

Snelle levering, goed product

Steeds meer webshops bieden de mogelijkheid om te kiezen voor het direct bezorgen op een afhaalpunt in de buurt (DPD pickup parcelshop). Wellicht een idee om dit ook aan te bieden, aangezien de meeste mensen werken op het moment dat de bezorger langskomt.

de producten niet zomaar bij de voordeur neerzetten bij niet thuis dit is bij ons gebeurd...maar e.vt bij de buren afgeven

Pluspunten

goede interactie. goede tips. snelle levering

Pluspunten

Uitstekende snelle levering. Top produkt

Pluspunten

Snel antwoord via de mail. Er wordt meegedacht met (onervaren) klanten. Snelle levering. Goed afgewerkte producten en volgens opgegeven specificaties gemaakt.

Pluspunten

Snelle nette levering.

Geen..

Pluspunten

Prima zeil zoals de doorgegeven maten..mooi afgewerkt..snelle levering..

Prijs trekkoord aan de hoge kant..voor alleen een koord en wat schakels..

Haifastraat 1

2030 Antwerpen

+31(0)85 02 700 12

Over Dekzeilenshop.nl

Dekzeilenshop.be is de webshop van Zeilmakerij Antonsen Bvba in Antwerpen. Al sinds de oprichting in 1902 heeft Antonsen zich volledig toegelegd op de verwerking van kunststof textiel. Destijds was de productie en herstelling van canvas zakken en dekzeilen de belangrijkste activiteit, maar inmiddels zijn wij uitgegroeid tot een toonaangevende producent van allerlei dekzeilen en ander maatwerk in de Benelux. In onze eigen zeilmakerij beschikken wij over de modernste machines en productietechnieken waarmee wij een breed assortiment afdekzeilen, hoezen, spandoeken, afscheidingszeilen, vijverzeilen en zwembadafdekkingen op maat kunnen maken. Daarnaast verkopen wij ook handelsproducten zoals: lichtgewicht PE dekzeilen, steigerweefsel, spanrubbers en andere zeilmakerij producten voor zowel industrie als particulier. Dankzij onze compacte en flexibele organisatie profiteert u van: advies en service ruime keuze aan materialen echt maatwerk korte levertijd betaalbare prijzen