Positive

Goed produkt. Snel geleverd.

Pluspunten

De bestelling was in zeer korte tijd geleverd. De bestelling was zeer goed verpakt. Het bedrijf is telefonisch heel goed bereikbaar .

Als de kleur erg belangrijk is, vooraf goed controleren.

Pluspunten

zo doorgaan, was perfect !

Pluspunten

Pluspunten

Goed advies. Snelle levering. Goede kwaliteit.

Pluspunten

Zeer goede orderafhandeling, zeer klantgericht en veel geduld.

Pluspunten

Snelle reactie op vragen of opmerkingen via mail

Pluspunten

Snelle service en goede kwaliteit.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Heel goede hulp voor het correct opmeten van het dekzeil. Goed advies gekregen over de uitsparing voor het zwembadtrapje. Goed advies over het aantal linten en de breedte van de linten. Er is gekeken wat de dikte van de totale rol zou worden, zodat ik toch de zwaarste kwaliteit dekzeil kon nemen. Het past dan ook precies!!! De meegeleverde parkertjes waren een aangename verrassing. Zeer snelle fabricage en levering. Het dekzeil is ondanks zijn dikte van zes millimeter heel erg licht. Oprollen is nu een fluitje van een cent geworden.

Fast and clear

Suggestions

Ni

Positive

Goed meegedacht en snel reactie gegeven

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

De eerste bestelling had een ander materiaal dan ik had verwacht dit is netjes opgelost door een nieuwe zending.

Het is niet duidelijk welke maat je moet doorgeven en wat je dan precies krijgt. Ik heb de bovenmaat van een zandbak doorgegeven en verwacht dat de leverancier dat verwerkt in een afdekzeil dat over de bak valt als een deksel. Ik krijg echter een zeil dat precies de bovenkant afdekt. Bij maatwerk kan beter worden aangegeven welke keuzes er zijn en wat je dan geleverd krijgt.

Pluspunten

Snelle en correcte afhandeling. Goed contact en snelle reactie op vragen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

veel communicatie

wellicht had de levering sneller gekund ala bol.com of coolblue

4 stars: good service, well treated

Pluspunten

Meedenken Goede tips Correcte afhandeling Scherpe prijs Erg klantvriendelijk

geen

Pluspunten

Snelle levering Duidelijke website Keurige verpakking t.b.v. verzending

4 stars: good service, well treated

Vriendelijk

Suggestions

geen

Pluspunten

Goed advies en prettig geholpen via mail, maar ook telefonisch. Snelle levering en mooi, rood dekzeil als resultaat op onze zandbak op school. Top!!

Haifastraat 1

2030 Antwerpen

+31(0)85 02 700 12

Over Dekzeilenshop.nl

Dekzeilenshop.be is de webshop van Zeilmakerij Antonsen Bvba in Antwerpen. Al sinds de oprichting in 1902 heeft Antonsen zich volledig toegelegd op de verwerking van kunststof textiel. Destijds was de productie en herstelling van canvas zakken en dekzeilen de belangrijkste activiteit, maar inmiddels zijn wij uitgegroeid tot een toonaangevende producent van allerlei dekzeilen en ander maatwerk in de Benelux. In onze eigen zeilmakerij beschikken wij over de modernste machines en productietechnieken waarmee wij een breed assortiment afdekzeilen, hoezen, spandoeken, afscheidingszeilen, vijverzeilen en zwembadafdekkingen op maat kunnen maken. Daarnaast verkopen wij ook handelsproducten zoals: lichtgewicht PE dekzeilen, steigerweefsel, spanrubbers en andere zeilmakerij producten voor zowel industrie als particulier. Dankzij onze compacte en flexibele organisatie profiteert u van: advies en service ruime keuze aan materialen echt maatwerk korte levertijd betaalbare prijzen