Heel professioneel !

Wij hebben 2 hoezen voor onze tuinset laten maken . Ik kan niet anders zeggen dat het contact met de medewerkers , de snelheid , afspraken en het product fantastisch is verlopen . Wij zijn dik tevreden . De beste prijs ook nog van heel Nederland . Een dikke 10 !! Ik beveel de Dekzeilenshop aan iedereen aan .

Mooi product, goede prijs

Ik had op korte termijn een dekzeil voor ons zwembad nodig en kreeg erg goede en snelle respons van dekzeilenshop.nl. Super goed geholpen en erg mooi product!

Snelle levering, goede communicatie

Mooi, degelijk.

Helaas was ik niet vooraf ingelicht dat de transporteur s’ morgens heel vroeg aan de Deur zou staan. Gelukkig was ik nog thuis.

helemaal prima

Ik was op voorhand wat sceptisch omdat het volledige bedrag direct betaald moest worden omdat ik in het verleden hier vervelende ervaringen mee heb gehad. Ik dit geval is alles prima verlopen, levering prima binnen de afgesproken termijn, zeil past perfect in mijn zwembad. Misschien een tip, de handleiding om de trekkoorden te bevestigen zou iets duidelijker mogen.

• Transporteur

Bij het bestellen van mijn afdekzeil voor het zwembad, wordt er meegedacht en goed geadviseerd. Bestelling werd netjes verpakt geleverd volledig conform afspraak en verwachting. Ik zou niet weten wat beter kan

Prima ervaring

Mensen die weren waar ze het over hebben. Duidelijk over de levertijd die dan ook gewoon klopt. En een prima produkt

Een echte aanrader

We hadden bij een ander bedrijf van onze mal een zwembad zomer zeil laten maken, in zijn geheel een ramp, paste niet en heel slecht afgewerkt, die hebben we dus terug gestuurd! Bij Dekzeilenshop was het contact meteen goed, netjes en snel reacties op vragen. Aangezien het zeil via een mal gemaakt moest worden hebben we deze gestuurd en zoals beloofd na 3 weken hadden we het zeil in huis. Netjes gemaakt zoals we gevraagd hadden met daarbij nog een speciale UV afdekking wanneer het zeil op de rol zit wanneer er gezwommen wordt.

correct en snel

Denken goed mee. En snel volgens afspraak geleverd.

professioneel advies

De advisering was zeer oprecht en deskundig. IK heb precies wat ik nodig heb

• Transporteur N.v.t.

Juiste advies, en snel in reageren

Laagdrempelig, en correct in het geen ze zeggen.

Heel erg goed

Zeer snelle levering

Prima producten

Dekzeil voor zwembad en oprolsysteem besteld. Binnen de aangegeven tijd gemaakt ( dekzeil ) het enige minpuntje was dat ik geen T&T code had ontvangen. Ik zou gebeld worden wanneer het afgeleverd zou worden maar dat is helaas niet gebeurd. Gelukkig was ik thuis op dat moment. Verder super kwaliteit en heel mooi afgewerkt.

• Transporteur

keurig dekzeil, goede uitleg om te bestellen op de juiste maat

Alles goed geregeld, op tijd, juiste maat etc. Enige minpuntje dat de transporteur niet gebeld had voor het afleveren maar gelukkig was ik thuis.

• Transporteur

top, alles conform afspraak.

Alles is volgens afspraak gegaan, afdekzeil ziet er mooi en netjes afgewerkt uit. Op vragen krijg je snel antwoord. Alles bij elkaar een uitstekende ervaring.

meedenken en oplossingsgericht

prettig

keurige levering

keurige levering op tijd alles volgens afspraak met goede montage omschrijving

• Transporteur

prima product en snele levering netjes verpakt

• Transporteur

Per mail snelle reactie, netjes geleverd

Telefonisch moeilijk bereikbaar, maar dat wordt per mail snel goedgemaakt. Snelle reactie, goede hulp, nette levering/prijs kwaliteit verhouding.

• Transporteur

Goede service, snel, vriendelijke mensen en makkelijk.

Web site was makkelijk, beschikbaarheid was snel. Afhalen ideaal!!

Gewoon zeer goed

Online besteld, daarna nog contact via de mail en via de telefoon gehad. Goed bedrijf, heel zorgvuldig, vriendelijk en correct.

Aanrader

Netjes afgewerkt en een snelle levering.

• Transporteur

Top product en attente service

Een op maat gemaakte hoes besteld voor de warmtepomp buiten unit. Zeer tevreden ermee, perfect passend en goeie kwaliteit.

TOP!

Keurige en tijdige reactie via e-mail, zeer goed advies en snelle levering. Zwembadzeil met drijver is erg net afgewerkt en zeer praktisch door extra meegeleverd koord zodat je met één persoon het zeil over het water kunt trekken. Peter van Loenen, bedankt!

Haifastraat 1

2030 Antwerpen

+31(0)85 02 700 12

Over Dekzeilenshop.nl

Dekzeilenshop.be is de webshop van Zeilmakerij Antonsen Bvba in Antwerpen. Al sinds de oprichting in 1902 heeft Antonsen zich volledig toegelegd op de verwerking van kunststof textiel. Destijds was de productie en herstelling van canvas zakken en dekzeilen de belangrijkste activiteit, maar inmiddels zijn wij uitgegroeid tot een toonaangevende producent van allerlei dekzeilen en ander maatwerk in de Benelux. In onze eigen zeilmakerij beschikken wij over de modernste machines en productietechnieken waarmee wij een breed assortiment afdekzeilen, hoezen, spandoeken, afscheidingszeilen, vijverzeilen en zwembadafdekkingen op maat kunnen maken. Daarnaast verkopen wij ook handelsproducten zoals: lichtgewicht PE dekzeilen, steigerweefsel, spanrubbers en andere zeilmakerij producten voor zowel industrie als particulier. Dankzij onze compacte en flexibele organisatie profiteert u van: advies en service ruime keuze aan materialen echt maatwerk korte levertijd betaalbare prijzen