Snelle service! Handige website!

Snel en professioneel

Goede communicatie en bestelling snel en correct afgehandeld.

Snel, goed verzorgd.

De bestelling wordt snel en correct behandeld. Materiaal komt goed verpakt aan.

goed product

Product is OK MAAR levering door DPD niet volgens afspraak op aangegeven adres maar wel in een parcelshop ??? Uiteindelijk toch nog zelf moeten gaan ophalen !

Snelle levering en perfect materiaal

Snelle levering en perfect materiaal

Handleiding of YouTube filmpje

Ik mis een duidelijke handleiding of YouTube filmpje om duidelijk te maken hoe de maat moet gemeten worden en de verschillende mogelijkheden om het zeil op te spannen

• Transporteur

Dekzeilenshop levert wat zij belooft

Na contactname voor de offerte tot de levering zeer goede service en een uitstekend winterdekzeil voor ons zwembad geleverd! Na het zomerzeil ook voor het winterdekzeil opnieuw heel tevreden!

• Transporteur

Snelle levering, materiaal ziet er top uit!

Pakket werd snel bezorgd en was met de grootste zorg ingepakt. Alles zoals afgesproken.

• Transporteur

Professionele & snelle werking!

Heel dankbaar voor de begeleiding naar het juiste zeil.

top!!!

Gaas aangekocht om over het zwembad te spannen tijdens de winter. Offerte aangevraagd en vrij snel gekregen. Snelle levering! Gisteren geplaatst en alles ziet er geweldig uit!!

• Transporteur

vakkundige uitleg en snelle levering

Goede ondersteuning in keuze product, snelle reactie op mails, en snelle levering

• Transporteur

Snelle levering, zeil ziet er mooi uit.

Voorlopig zeer tevreden.

uitstekend!

zeer goede service, en levering

Snelle levering en prima kwaliteit

Snelle levering en prima kwaliteit

Prima opvolging en levering

Goede ra1d en correcte afhandeling.

Aanrader

Mooi kwaliteitsvol dekzeil. De levering door DPD was (uitzonderlijk) niet conform maar Peter heeft direct de stappen ondernomen om dit bij te sturen met positief resultaat. Dank!

Aanrader

Vriendelijke info via mail. Keurig afgeleverd. Deftig materiaal

• Transporteur N.v.t.

Professionele en snelle afhandeling van mijn bestelling.

Afwerking van de geleverde producten is prima.

Alles gelijk het hoort

Bestelling tot levering, juiste informatie en communicatie.

product OK, levering ramp

Leverancier DPD maakt er een zootje van. Het heeft geen zin om een snelle levering op thuisadres te beloven en te bevestigen als je nadien twee keer een melding krijgt dat er vertraging is en dan zelf nog moet gaan uitzoeken dat je het (zware) pakket zelf moet gaan afhalen in een krantenwinkel (PMS Eine). absoluut ondermaatse dienstverlening! Via aparte mail heb ik gevraagd om een reactie, deze evaluatie is geen vrijblijvend tekstje, hoop ik.

• Transporteur

prima , alles netjes geregeld , ik heb niets negatief te melden , groetjes van een tevreden klant , en tot ziens

Fantastische service en kwaliteit

Heb bij dekzeilenshop.be twee verandazeilen besteld. Gedurende het aankoopproces werd ik voortdurend deskundig bijgestaan door Eric. Het resultaat zijn twee prachtige verandazeilen precies op maat. Top!

• Transporteur

alles is verlopen zoals gezegd

eerste keer online gekocht

wat langer moeten wachten op de levering. Materiaal is heel goed.

Helemaal top!

Goede communicatie, heldere uitleg. Goede kwaliteit en snel geleverd.

Haifastraat 1

2030 Antwerpen

+32(0)3 542 6110

Over Dekzeilenshop.be

Dekzeilenshop.be is de webshop van Zeilmakerij Antonsen Bvba in Antwerpen. Al sinds de oprichting in 1902 heeft Antonsen zich volledig toegelegd op de verwerking van kunststof textiel. Destijds was de productie en herstelling van canvas zakken en dekzeilen de belangrijkste activiteit, maar inmiddels zijn wij uitgegroeid tot een toonaangevende producent van allerlei dekzeilen en ander maatwerk in de Benelux. In onze eigen zeilmakerij beschikken wij over de modernste machines en productietechnieken waarmee wij een breed assortiment afdekzeilen, hoezen, spandoeken, afscheidingszeilen, vijverzeilen en zwembadafdekkingen op maat kunnen maken. Daarnaast verkopen wij ook handelsproducten zoals: lichtgewicht PE dekzeilen, steigerweefsel, spanrubbers en andere zeilmakerij producten voor zowel industrie als particulier. Dankzij onze compacte en flexibele organisatie profiteert u van: advies en service ruime keuze aan materialen echt maatwerk korte levertijd betaalbare prijzen