perfect uitgewerkt super qualiteit

snelle levering en zeer nauwkeurige uitvoering

Goede levering

Product is prachtig afgewerkt, beter dan mijn verwachting.

• Transporteur

Top service levering door leverancier minder

Service top enkel leverancier zij uur van levering waren thuis maar heeft het in afhaalpunt afgeleverd omdat wij zogezegd niet thuis waren

• Transporteur

zijn formidabel en houden zich aan de afspraken.

Al vanaf de eerste contacten correct en volgens afspraken. Zeer snelle offertedienst, super snelle uitvoering en perfecte levering. Kan deze zaak sterk aanbevelen aan iedereen, die iets met dekzeilen te maken heeft. Ik zou zeggen doe zo verder.

Rapide et efficace

Aucune remarque négative, livraison très rapide

Correspond exactement à mes attentes

Le produit correspondait exactement à mes attentes, rapport qualité/prix excellent. Emballage et livraison comme prévus. Suivi administratif comme il se doit.

Prima jongens, doe zo door

hulpvaardig

zeer behulpvaardig en eerlijke verkoper

très bien

très bien

prima dienstverlening

prima dienstverlening

• Transporteur

Top product en super goede service.

Il kreeg een deftig uitleg en advies i.v.m. mijn bestelling en dat maakt de keuze heel gemakkelijk. Product is binnen de beloofde termijn geleverd en was heel netjes verpakt met alle nodige accessoires erbij.

• Transporteur

Duidelijke website juiste bestelling op tijd

Niet veel te vertellen. Een duidelijke website met foto. Gemakkelijk te bestellen. Juiste levertijd en juist produkt

Tevreden

Vlotte behandeling en levering van mijn bestelling.

Topcommunicatie*

Uiterst behulpzaam. Correct, vriendelijk,en levering zoals het moet. Communicatie zoals tussen vrienden. Een "echte aanrader". Een bedrijf met een ⭐.

• Transporteur

Alles perfect verlopen !!

Niets op aan te merken, alles prima verlopen !!

Alles super verlopen.

Altijd onmiddellijk antwoord via mail. Snelle levering, telefonisch bevestigd.

• Transporteur

Prima verzorgd en op maat

Installatie probleemlos

• Transporteur

Zeer goede kwaliteit en snelle levering

Topzeil!

Goede afwerking, goede communicatie en snelle levering!

Snel eenvoudig en goed.

Precies dat.

• Transporteur N.v.t.

Vlug en goede service.

Alles is goed afgewerkt volgens mijn opdracht.

uitstekend

prima materiaal redelijk snel klaar

• Transporteur

Van bij de offerte aanvraag goed gevoel,correcte en vriendelijk mail verkeer en alles geleverd volgens afspraak !super!!!!

Alles perfect geleverd

Perfecte levering van de bestelde goederen. Kwaliteit komt overeen met wat gevraagd werd. Kortom, alles tip top in orde.

perfect

order perfect afgewerkt en snel

Haifastraat 1

2030 Antwerpen

+32(0)3 542 6110

Over Dekzeilenshop.be

Dekzeilenshop.be is de webshop van Zeilmakerij Antonsen Bvba in Antwerpen. Al sinds de oprichting in 1902 heeft Antonsen zich volledig toegelegd op de verwerking van kunststof textiel. Destijds was de productie en herstelling van canvas zakken en dekzeilen de belangrijkste activiteit, maar inmiddels zijn wij uitgegroeid tot een toonaangevende producent van allerlei dekzeilen en ander maatwerk in de Benelux. In onze eigen zeilmakerij beschikken wij over de modernste machines en productietechnieken waarmee wij een breed assortiment afdekzeilen, hoezen, spandoeken, afscheidingszeilen, vijverzeilen en zwembadafdekkingen op maat kunnen maken. Daarnaast verkopen wij ook handelsproducten zoals: lichtgewicht PE dekzeilen, steigerweefsel, spanrubbers en andere zeilmakerij producten voor zowel industrie als particulier. Dankzij onze compacte en flexibele organisatie profiteert u van: advies en service ruime keuze aan materialen echt maatwerk korte levertijd betaalbare prijzen