Snelle levering in een correcte verpakking.

Supersnel en makkelijk

Bestellen ging makkelijk en was er supersnel.

Vlotte levering van een prima product. Voldeed aan de verwachting.

Snel geleverd en hele goede supplementen. Ik ben een nieuwe klant maar heel erg tevreden over "De Gezonde Wereld". Ze hebben er nu een klant voor het leven bij.

Prima services

Er was 1 verpakking kapot aangekomen. Nadat ik heb gebeld, in overleg een email met foto had gestuurd lag er de volgende dag een nieuwe verpakking in de bus. Vriendelijke dame aan de telefoon. Goede service dus.

Ik denk dat de kwaliteit goed is

Ik heb nog niet veel ervaring met deze site

Makkelijk bestelproces en snelle levering

Makkelijk bestelproces en snelle levering.

Snelle verzending.

Duidelijke website ik kon het produkt goed vinden en bestellen.

Levering goed

Levering kwam op de voorgemelde tijd.

Snel en goedkoop

Snelle levering, goede aanbieding

Uitgebreid assortiment van het aangeschafte artikel

Was blij dat de gezonde wereld een uitgebreider assortiment van mijn merk tandenborstel(NovaCare) heeft in tegenstelling tot andere webwinkels. Dit merk tandenborstel en bijbehorende tandpasta is heel moeilijk te krijgen er zijn maar een paar webshops die ze aanbieden. Bij fysieke winkels is het (helaas) nog moeilijker verkrijgbaar. Waarom dan toch 4 ****? Omdat ik ruimte wil vrijlaten voor verbeteringen indien dit nodig is ;-)

makkelijk besteld snel geleverd

makkelijk besteld, snel geleverd

Snelle correcte levering

Snelle levering!

Snelle keurige levering

Netjes en op tijd bezorgd!

Bestelling geplaatst en netjes en op tijd afgehandeld.

Slecht

Niets ontvangen, ook geen reactie op mn email

Levering zeer snel… zeer meedenkend en behulpzaam

Na de bestelling zijn we verbaasd over de snelle levering, bv. De volgende dag

Zie boven

Goed producten snel geleverd

Goed producten snel geleverd

prima shop

Klantvriendelijke website

Heldere informatie over het product

Budgett vriendelijk,dank u aan het De gezonde Wereld Team,was verbaasd van de tgv levering,ga zeker nog bestellen,mercietjes,

De Trompet 1715

1967 DB Heemskerk

Over De Gezonde Wereld

De Gezonde Wereld - Verbeter de wereld begin bij jezelf. Een one stop webshop met hoogwaardige voedingssupplementen, veelal biologisch en vegan. Wij zijn er rotsvast van overtuigd dat kleine veranderingen in jouw levensstijl, voeding en beweging een enorme invloed kunnen hebben op jouw gezondheid en de wereld om ons heen. Wat je huidige gezondheidsreis ook mag zijn, wij staan klaar om je te voorzien van deskundig en eerlijk advies. Zo word jij de beste versie van jezelf!