Snelle en correcte levering (Spanje) Dank zij het product nu pijnvrij.

Levering wat langer geduurd maar was in orde

Heb nog maar een dag gebruikt dus kan nog niet meteen een oordeel geven over product, Maar op eerste zicht doet het goed en de smaak ja gaat nog eerlijk gezegd, Zal meer kunnen zeggen als ik product langer gebruik.

Snelle levering en levert wat ze aanbieden

We hebben de pillen voor onze hond genomen en zij is wel rustiger maar ze blijft wel zenuwachtig bij regen of onweer. Dus ja het helpt iets.

Prima bestelproces maar het product geeft nare bijwerkingen bij mij

Bestelproces heel vlot en na het gebruik van CBD raw 5% ben ik na twee weken gestopt. Ik kreeg er lichte hallucinaties en psychische onrust van. Voor mij dus niet geschikt. Het kan voor een ander natuurlijk prima werken.

Goede service , 👍

Het wordt altijd snel bezorgd en telefonisch goed geholpen , heel fijn . Bedankt !

super

Duidelijke site. Met de juiste omschrijving en uitleg. Snelle levering

Perfect!

Had reeds ervaring met het product maar zelf nog nooit aangekocht. Zeer goede uitleg over het product en gebruiksaanwijzingen. Snelle en correcte levering. Heb de site reeds aanbevolen aan anderen.

Goede service...

Eerste kennismaking met CBD-olie. Duidelijke informatie op website. Bestelling en levering verliepen zeer vlot. Bedankt! Werking moet ik nog afwachten.

goed product

Snelle levering, en, ik heb het gevoel dat ik met deze druppels uiteindelijk beter slaap.

Vlugge levering

Vlugge levering, top product...

Cbd olie

Perfecte levering. Goed product.

Zeer goed en snelle service. Een aanrader voor iedereen

Super 👌👍

Goede producten en goede service!

Geweldige service

Goed spul en snelle levering

Duidelijke website en snelle levering

Producten zijn meer dan goed!

Prima webwinkel

Snelle levering.

Snel geleverd. Flesje zat wel in een hele grote doos. Wellicht voortaan even een kleiner doosje of enveloppe.

Supersnelle levering

Op zondag besteld, maandag ontvangen. Hoe snel kun je zijn!

Wondermiddel !

Voor de juiste prijs de juiste goed uitstekende kwaliteitsdruppels gekregen die mij goed voorthelpen met mijn krampen in handen en benen ! Bedankt !

puur product

Vanwege allerlei (on) gezondheidsproblemen gebruik ik sinds enige tijd Endoca kristallen gezien de pure vorm van deze CBD Helaas is het prijskaartje enorm ! Wanneer ik een mooie prijsaanbieding krijg maak ik dan graag hiervan dankbaar gebruik . De levering is zoals beloofd !

Heel tevreden over de snelle en goede levering!

Het is nog maar de eerste week dat ik gebruik, maar ik heb toch al het gevoel dat mijn spieren meer ontspannen zijn.

Zeer goede ervaring met deze webshop, keus uit meerdere merken en regelmatig goede aanbiedingen

Op zoek naar cbdolie raw vond ik hier de medihempformule die mij reeds 4,5 maand helpt ter vervanging van oxycodon en tradonal. Kan ik iedereen aanraden - - geeft energie ipv zombiegevoel.

Zeer goed product

goede service,alleen jammer dat het product zoveel kost.

prijs / kwaliteit

super snelle en betrouwbare levering voor een scherpe prijs

De Trompet 1715

1967 DB Heemskerk

Over De Gezonde Wereld

De Gezonde Wereld - Verbeter de wereld begin bij jezelf. Een one stop webshop met hoogwaardige voedingssupplementen, veelal biologisch en vegan. Wij zijn er rotsvast van overtuigd dat kleine veranderingen in jouw levensstijl, voeding en beweging een enorme invloed kunnen hebben op jouw gezondheid en de wereld om ons heen. Wat je huidige gezondheidsreis ook mag zijn, wij staan klaar om je te voorzien van deskundig en eerlijk advies. Zo word jij de beste versie van jezelf!