10 vind ik overdreven, maar geen commentaar op deze geweldige shop.

Heb tot nu toe goede ervaring met de cbd olie, [ alleen de smaak kon beter, hahaha] Gebruik al jaren de olie, en het laatste jaar ook thc olie, volgende maand door de ct scan vanwege noduli in long, ben benieuwd naar de uitslag.

Snelle levering en super goede promoties

Zeer goede ervaring betrouwbare firma !

Bestelling binnen een dag in huis

Prima service, CBD olie begint na 2 maanden gebruik nu goed te helpen voor artrose. Het vermindert sterk de pijn.

You match my insanity!! ❤️💣💥

Voor de eerste keer de druppels van Jacob Hooy geprobeerd in plaats van mijn gewoonlijke merk. (olie, 5%). Ook nu weer, als altijd, trouwens, zeer tevreden, goede ervaring. Het is fijn om een online shop gevonden te hebben, die snel levert, goede kwaliteit presenteert, en along the road niet is beginnen inkrimpen op die kwaliteit! Keep on going, guys! Houd dit vol op deze manier, en jullie steken er met kop en schouders bovenuit!!

Altijd snelle levering en regelmatig aanbiedingen

Super geholpen enuit leg

Perfecte service. Product kwaliteitsvol

Snelle levering!

Zeer snelle en vlotte levering, werking valt nog af te wachten, ben er nog maar mee begonnen.

heel goed produkt

nekpijn goed onder controle

Goeie ervaring, snelle levering (zelfs in het weekend)

Goeie ervaring, snelle levering (zelfs in het weekend), goeie kwaliteit van het product, helpt bij stress en verbetert de slaap

Doen wat ze beloven

Tegenwoordig al bijzonder wanneer je doet wat je zegt.

Super goede ervaring

Snelle service, betrouwbare site. Goed product 👌

bestelling werd snel geleverd.

Goede ervaring, makkelijk te bestellen, goede informatie en snel geleverd.

Super service

Goede service,betrouwbaar

Breed Arsortiment en snelle levering

Prima service en snelle levering!

Prima service en snelle levering!

Geweldige olie en service

Gebruik nu drie jaar de CBD olie van jullie. Ik ben hier erg over te spreken. Beveel jullie ook vaak aan bij andere mensen.

Snelle discrete verzending

Snelle discrete verzending en goed verpakt. Product is ook naar wens.

Bertrouwelijk

Snel geleverd , discreet

Snelle levering!

Blij met product en snel geleverd.

Snelle en correcte levering

Pas 1x iets besteld, maar was snel geleverd, dus dat is fijn. Product is goed 😀

TOP

Top bedrijf, snelle levering.

discrete levering - vlotte levering

discrete levering - vlotte levering

De Trompet 1715

1967 DB Heemskerk

Over De Gezonde Wereld

De Gezonde Wereld - Verbeter de wereld begin bij jezelf. Een one stop webshop met hoogwaardige voedingssupplementen, veelal biologisch en vegan. Wij zijn er rotsvast van overtuigd dat kleine veranderingen in jouw levensstijl, voeding en beweging een enorme invloed kunnen hebben op jouw gezondheid en de wereld om ons heen. Wat je huidige gezondheidsreis ook mag zijn, wij staan klaar om je te voorzien van deskundig en eerlijk advies. Zo word jij de beste versie van jezelf!