Pluspunten

Snelle levering, goede produkten, scherpe prijs.

Pluspunten

Ik heb harmony cbd e liquid besteld op zaterdag en had het netjes maandag ochtend in huis super service ook via de app werden mijn vragen al binnen 5 minuten beantwoord kortom een heel goede site met heel veel keuze

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

De CBD pasta in spuit is vloeibaar. Daarom niet te doseren, schiet een enorme straal uit, hoe voorzichtig je het ook doet. Al;s ik dit bij het product als beoordeling verneld komt het er niet bij te staan. Let op: de beoordelingen zijn dus niet betrouwbaar

Pluspunten

Goede kwaliteit prijs verhouding en zeer betrouwbaar

Niks gewoon zo verder gaan

Pluspunten

Snelle levering, prijs en kwaliteit helemaal goed.

Pluspunten

De kwaliteit van het product is goed.

Misschien is het goed om meer uitleg te geven over de werking van CBD en dus ook de evt bij-werking IK was zeer tevreden over 2,5% kon me beter concentreren en n probeerde 5% maar werd daar alleen maar lusteloos van. Groter verschil dan je zou verwachten.

Pluspunten

Ben hartstikke tevreden over Cbd expert.

Weet het niet

Pluspunten

Waar ik voor gevallen...de goede uitleg. Was voor mij helemaal nieuw, wordt duidelijk omschreven.

Pluspunten

Goede communicatie en snelle levering. Geen verzendkosten is een absolute pré.

Pakketje was een enveloppe met bubbelplastic dus de zending was wel behoorlijk verfrommeld. Ik krijg ook iets te vaak mails. Ik wil graag op de hoogte blijven zodat ik niet vergeet op tijd te bestellen maar ik hoef geen wekelijkse emails.

Pluspunten

Bij de CBD E-Liquid (Cannapower) is een grotere afname voordeliger.

Pluspunten

De CBD capsules die ik had besteld, werken daadwerkelijk! Slapeloosheid en lichte angsgevoelens zijn verdwenen en voel me hierdoor beter in mijn vel zitten.

De prijs is relatief hoog, zeker in vergelijking met andere merken, overigens mede ook door de bezorgkosten, die hoog zijn voor een dergelijk kleine verpakking.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

mooie website,snelle afhandeling en zeer goed verpakt.. kortom toppie..

als ik ergens over mag zeuren ,dan echt alleen over de smaak.. mijn hemel wat ranzig. maar het werkt wel., ik slaap als de beste!!

Pluspunten

komt na wat belooft wordt.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

De Trompet 1715

1967 DB Heemskerk

Over De Gezonde Wereld

De Gezonde Wereld - Verbeter de wereld begin bij jezelf. Een one stop webshop met hoogwaardige voedingssupplementen, veelal biologisch en vegan. Wij zijn er rotsvast van overtuigd dat kleine veranderingen in jouw levensstijl, voeding en beweging een enorme invloed kunnen hebben op jouw gezondheid en de wereld om ons heen. Wat je huidige gezondheidsreis ook mag zijn, wij staan klaar om je te voorzien van deskundig en eerlijk advies. Zo word jij de beste versie van jezelf!