Geachte Klant, Bedankt voor uw positieve beoordeling, dit vinden wij erg fijn. Wij wensen u veel profijt van de bestelling en staan in de toekomst graag weer voor u klaar. Met vriendelijke groet, Team Klantcontact
Pluspunten
Voor ons de eerste keer. Zeer benieuwd naar resultaten
Pluspunten
Goed geholpen nadat er een defect was met de harmony cbd pen.
VerbeterpuntenDe levering voor de defecte harmony pen duurde lang terwijl de eerste levering wel snel was.
Geachte Klant, Bedankt voor het invullen van de beoordeling. Fijn om te lezen dat u tevreden bent over de bestelling en onze service omtrent het defect. Vervelend dat de tweede levering wat langer duurde, uiteraard streven wij altijd naar snelle bezorging. Mochten er nog vragen zijn dan staan wij graag voor u klaar. Met vriendelijke groet, Team Klantcontact
Geachte Klant, Bedankt voor het invullen van de beoordeling, fijn dat u positief bent over uw bestelling bij ons. Mochten er nog vragen zijn dan staan wij graag voor u klaar. Met vriendelijke groet, Team Klantcontact
Geachte Klant, Bedankt voor de positieve review, dit waarderen wij zeer. Ik zie dat wij op het gebied van prijs nog wat hoger kunnen scoren, mocht u nog tips voor ons hebben mag u dit uiteraard altijd mailen naar [email protected], wij zijn altijd blij met feedback. Wij wensen u nog een fijne avond! Met vriendelijke groet, Team Klantcontact
Geachte Klant, Hartelijk dan voor uw beoordeling. Wat fijn om te horen dat de levertijd en communicatie naar uw wens is verlopen. Wellicht dat u nog wat verbeterpunten voor ons heeft gericht op de prijs? We horen het graag. Veel plezier met uw bestelling en graag tot de volgende keer. Hoogachtend, de Klantenservice CBD Expert.
Pluspunten
Top snelle service en zo nu en dan leuke aanbiedingen.
Geachte Klant, Bedankt voor de positieve review, dit vinden wij erg fijn. Wij waarderen het om uw feedback te lezen en zijn blij dat u tevreden bent over onze service en de aanbiedingen. Wij staan in de toekomst graag weer voor u klaar. Met vriendelijke groet, Team Klantcontact
Geachte Klant, Bedankt voor het invullen van de beoordeling, dit waarderen wij zeer. Erg fijn dat u tevreden bent over uw bestelling en het proces daaromheen. Wij wensen u een fijne avond. Met vriendelijke groet, Team Klantcontact
Pluspunten
Snelle service, goede klantgerichtheid
Geachte Klant, Bedankt voor de positieve review, dit waarderen wij enorm. Fijn dat u zo tevreden bent over de service, dit horen wij uiteraard. Wij wensen u veel profijt van uw bestelling en staan in de toekomst graag weer voor u klaar. Met vriendelijke groet, Team Klantcontact
Pluspunten
Bedankt voor de levering flesje olie voor mijn vader die al lange tijd zenuwpijn heeft in de voet n.a.v. heupoperatie en druppels voor mijn man die al jaren een heel slechte slaper is gemiddelt 4 uurtjes per nacht. heel benieuwd of er positief resultaat komt voor één van beide. Mooie duidelijke site als je niet bekend bent met deze middelen. Fijne avond Gr Crista
Geachte klant, Hartelijk dank voor het invullen van deze review. Wij stellen dit enorm op prijs. Indien u nog suggesties voor ons hebt ( ook in de toekomst ) laat het ons gerust weten. We hopen ook dat er een mooi resultaat mag worden bereikt. Wij zouden het erg op prijs stellen als u uw ervaringen met ons deelt. Succes en graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groeten, de Klantenservice.
Pluspunten
Heb gekregen waar ik naar zocht echt tof en dankbaar en ondanks alles feestdagen er tussen nog zo snel geleverd
Geachte Klant, Bedankt voor het invullen van de review, dit stellen wij op prijs. Fijn om te lezen dat u tevreden bent over het product en dat het is waar u naar zocht. Mochten er toch nog vragen zijn dan horen wij het graag, een hele prettige dag! Met vriendelijke groet, Team Klantcontact
Geachte Klant, Bedankt voor de positieve beoordeling, dit waarderen wij zeer. Ik zie dat wij op het gebied van prijs en kwaliteit niet enorm hoog scoren, indien u tips heeft voor ons wil ik u vragen om een mailtje te sturen naar [email protected], wij staan altijd open voor feedback. Wij wensen u nog een hele prettige dag! Met vriendelijke groet, Team Klantcontact
Pluspunten
Ben zeer tevreden met de e-liquid, ook qau smaak. Het is voor mij de eerste kennismaking met CBD-expert.nl, dus hoop dat het verlichting geeft i.v.m. mijn MS. Groetjes Tonia
Geachte Klant, Bedankt voor het invullen van de review, dit vinden wij erg fijn. Goed om te lezen dat de e-liquids in de smaak vallen. Wij hopen uiteraard ook dat u baat heeft bij het product. Mochten er nog vragen zijn dan staan wij graag voor u klaar. Met vriendelijke groet, Team Klantcontact
Geachte Klant, Bedankt voor het invullen van de review, dit waarderen wij enorm. Fijn dat u over de meeste punten zeer tevreden bent. Ik zie dat wij op het gebied van kwaliteit en communicatie nog wel wat winst kunnen behalen, mocht u tips hebben voor ons wil ik u vragen om te mailen naar [email protected]. Wij wensen u een hele prettige dag. Met vriendelijke groet, Team Klantcontact
Pluspunten
Goed, snel en correct afgehandeld.
VerbeterpuntenGeen
Geachte Klant, Enorm bedankt voor de positieve review, dit stellen wij op prijs. Fijn dat u zeer tevreden bent over de levertijd. Mochten er nog vragen zijn omtrent uw bestelling dan horen wij het graag. Met vriendelijke groet, Team Klantcontact
Geachte Klant, Bedankt voor het invullen van de review, dit stellen wij zeer op prijs. Wij wensen u veel profijt van de bestelling en staan bij vragen graag voor u klaar. Met vriendelijke groet, Team Klantcontact
Geachte Klant, Bedankt voor het invullen van de beoordeling, dit vinden wij erg fijn. Super dat u zeer tevreden bent over de communicatie en levertijd. Ik zie dat wij op het gebied van prijs/kwaliteit nog wat winst kunnen behalen, mocht u dit verder met ons willen bespreken mag u altijd mailen naar [email protected]. Wij wensen u een prettige dag. Met vriendelijke groet, Team Klantcontact
Pluspunten
De snelle afhandeling, hulp en bezorging heb ik als zeer positief ervaren!! De prijs voor de CBD zalf vind ik hoog
Geachte Klant, Bedankt voor de het invullen van de review, dit vinden wij erg fijn. Fijn om te lezen dat de afhandeling van de bestelling als positief wordt ervaren. U geeft aan dat de prijzen aan de hoge kant zijn, helaas zijn wij genoodzaakt adviesprijzen te hanteren. Mocht u deze kwestie toch willen bespreken dan mag u altijd mailen naar [email protected]. Wij wensen u een fijne dag! Met vriendelijke groet, Team Klantcontact
Pluspunten
Super snel en netjes verpakt. topper
Geachte Klant, Bedankt voor de positieve beoordeling, dit waarderen wij zeer. Fijn dat de bestelling netjes en snel geleverd is, hier doen wij ons best voor. Wij wensen u veel profijt van de bestelling en staan bij vragen graag voor u klaar. Met vriendelijke groet, Team Klantcontact
Geachte Klant, Bedankt voor de positieve beoordeling, dit waarderen wij enorm. Fijn dat u tevreden bent over uw bestellingen en onze service. Mochten er nog vragen zijn dan staan wij graag voor u klaar. Wij wensen u alvast een fijne jaarwisseling. Met vriendelijke groet, Team Klantcontact
Account werkt niet
Beste klant, Bedankt voor het invullen van de Kiyoh review. Wij stellen dit zeer op prijs. Wij zien dat u problemen heeft met uw account en willen u daar graag bij helpen. Ook zien wij dat de score van communicatie onder het niveau ligt dat wij graag aan onze klanten laten zien. Wij vernemen graag van u wat we daarin kunnen verbeteren. Wij vernemen het graag van u! Met vriendelijke groet, Afdeling Klantencontact
Pluspunten
Uitgebreide informatie op site over de producten, zeer snelle levering, kwaliteit is dik in orde. ze reageren op vragen. Goede wekelijkse aanbiedingen. Echte aanrader en zeer betrouwbaar. Mijn vaste leverancier van CBD olie
Geachte Klant, Bedankt voor de positieve beoordeling, wat fijn dat u zo tevreden bent. Fijn dat uw bestellingen en de service daaromheen naar wens verloopt. Wij hopen dat wij ook in de toekomst uw vaste leverancier mogen zijn. Wij wensen u alvast een fijne jaarwisseling. Met vriendelijke groet, Team Klantcontact
Pluspunten
Snelle levering, geen verzendkosten en veel aanbiedingen via de nieuwsbrief.
Geachte Klant, Bedankt voor de positieve review, dit waarderen wij zeer. Fijn dat u tevreden bent over onze service en de levering van uw bestellingen. Mochten er nog vragen zijn dan staan wij graag voor u klaar. Alvast een fijne jaarwisseling! Met vriendelijke groet, Team Klantcontact
Pluspunten
alleen maar positief
Geachte Klant, Bedankt voor de positieve review, dit vinden wij enorm fijn. Wat fijn dat u alleen maar positief bent, hier doen wij ons best voor. Ik wens u alvast een fijne jaarwisseling! Met vriendelijke groet, Team Klantcontact
Pluspunten
Top produkt en super snel levering Echt een aanrader zijn toppers
Geachte Klant, Bedankt voor de positieve beoordeling, dit waarderen wij enorm. Fijn dat het product bevalt en snel geleverd is. Wij hopen u in de toekomst graag weer terug te zien in onze webshop. Met vriendelijke groet, Team Klantcontact
De Trompet 1715
1967 DB Heemskerk
De Gezonde Wereld - Verbeter de wereld begin bij jezelf. Een one stop webshop met hoogwaardige voedingssupplementen, veelal biologisch en vegan. Wij zijn er rotsvast van overtuigd dat kleine veranderingen in jouw levensstijl, voeding en beweging een enorme invloed kunnen hebben op jouw gezondheid en de wereld om ons heen. Wat je huidige gezondheidsreis ook mag zijn, wij staan klaar om je te voorzien van deskundig en eerlijk advies. Zo word jij de beste versie van jezelf!