super!!

Snel en betrouwbaar

Snel en netjes bezorgd

Goed product van prima bedrijf

Al jaren gebruik ik cbd olie RAW 5%, zeer tevreden mee. Bij onrust en/of voor het slapengaan.

Goede snelle levering

Geweldige service, altijd de volgende dag in huis.

Snelle afhandeling !

Alleen jammer dat er voor 2 flesjes cbg olie een doosje nodig is om het te versturen . Het kan nl. ook in een envelop en dan als brievenbus post verstuurd worden . Hier kan ik me dan wel even aan ergeren .

Héél betrouwbaar

De site is goed. De producten gevarieerd en goede kwaliteit. Snelle levering.

Ik werd super snel en duidelijk goed geholpen toen ik vragen had . En leuk dat extra info over cbd . Ik ben oprecht zeer tevreden en beter kan niet!

ik slaap weer

Met cbd melatonine kan ik weer slapen héél fijn

Goede kwaliteit

Prima, snel en goed.

heel tevreden over de geleverde CBD van Hemplife. Is echt een mooi product en snel in huis.

Goed product

Je moet het wel de tijd geven voor het werkt

Snelle levering, goed product

Helemaal tevreden. Geen minpunten!

Gewoon een goede zaak!

Ruime keuze, snel verzonden!

Snel & goed

Prima producten en een geweldige service. Mijn flesje was stuk en als je belt helpen ze je graag verder. Ik wil voortaan alleen nog Hemplife CBD. Ik ben fan.

Het doet waarop ik had gehoopt!

Ik gebruik het middel nu een week en merk duidelijk het verschil. Ik voel me meer ontspannen hetgeen ook een positieve uitwerking op mijn spieren heeft!

Veel keuze en snelle levering.

Fijne cbd werkt goed

Fijne capsules zien er ook natuurlijk uit niet te groot werkt goed.

constante kwaliteit

Gebruik de balsem elke dag omdat de LS die ik heb rustig blijft

Ouderwets makkelijk bestellen en snel geleverd, dus gewoon super.

Helemaal geweldig

Goede service snelle levering mooie producten

Geen klachten! Jullie hebben er een klant bij.

De Trompet 1715

1967 DB Heemskerk

Over De Gezonde Wereld

De Gezonde Wereld - Verbeter de wereld begin bij jezelf. Een one stop webshop met hoogwaardige voedingssupplementen, veelal biologisch en vegan. Wij zijn er rotsvast van overtuigd dat kleine veranderingen in jouw levensstijl, voeding en beweging een enorme invloed kunnen hebben op jouw gezondheid en de wereld om ons heen. Wat je huidige gezondheidsreis ook mag zijn, wij staan klaar om je te voorzien van deskundig en eerlijk advies. Zo word jij de beste versie van jezelf!