leuk

was heel goed verzorgd dank je

Tevreden

Snelle levering, goede merken . Regelmatig aanbiedingen en kortingen.

Werkt goed

Het helpt tegen pijn

PRIMA

Eerste keer besteld bij dit bedrijf en het was een goede ervaring snel en makkelijk.

GEWELDIG fijne mensen

Snel en goed eigenlijk gewoon zoals het moet.

Altijd bijzonder snelle levering.

Ik bestel nu ruim een jaar de CBD-tabletten voor mijn katten en als je je bestelling plaatst, wordt dit de volgende dag al geleverd, terwijl er veel bedrijven zijn waar je 2 tot 3 dagen of zelfs nog langer op je bestelling moet wachten. Dikke pluim voor de snelle service dus.

Verkopen mijn favoriete cbd olie Regelmatig leuke acties

Heb de CBD pillen voor katten gekocht. Zeer snelle levering‼️

Perfecte service

Ik wordt hier niet beschouwd als een klant, ik wordt telefonisch perfect geholpen als een persoon ondanks dat ik een klant ben, ik ben zeer tevreden over CBD expert

Altijd op tijd en de correcte omschrijving van het product

best alvorens het slapengaan in te nemen, zodat ik een goede nachtrust heb

Erg tevreden

Geen ervaring met andere cbd olie, maar de snelle levering is al een 10 waard.

Snelle bezorging en een juiste prijs-kwaliteit verhouding

Snelle bezorging en een juiste prijs-kwaliteit

Positief

Goed.

Snelle levering groot assortiment

Al meerdere keren hier besteld. Product van goede kwaliteit. Levering is ook zeer snel.

top

snelle levering top services

Heel snelle service

Heel snelle levering en goede produkten

Binnen twee dagen bezorgd. Duidelijke beschrijving in het doosje.

Goed product, snelle levering

Cbd olie arriveerde enkel 2 dagen na bestelling! Zeer goede service en zal cbd expert zeker aanraden!

Snel geleverd, goed kwaliteit

Sneller thuis dan verwacht, heel content over het kwaliteit en de prijs, er zal in de toekomst nog is besteld worden. Mvg

super

toppy++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Mijn bestselling nog niet aangekregen

Lange wachttijden

slaapt lekker

sinds er drupeltjes genomen wordt is de slaap gelijk beter en constanter.

De enige betrouwbare,waar ik juist en vlug bediend ben!

Ik had reeds 2 andere drogisten gehad waar ik onmiddelijk betaald heb,maar pas weken(na vele malen mails) een product ontving,dat dan nog het echte niet was! heb dan weer contact genomen met de persoon die het al langer gebruikte,en kreeg toen het juiste e-mail adres:direct besteld en betaald,en twee dagen later ontvangen,en na enkele dagen al betering vastgesteld,waarvoor mijn hartelijke dank!jammer dat er nog altijd drogisten zijn welke je hemel op aarde beloven,maar......alleen op je geld uit zijn;annie

Rustgevend

Bij hoofdpijn geeft het verzachting. Bij hartkloppingen, rustgevende Bij stress, verzachting.

De Trompet 1715

1967 DB Heemskerk

Over De Gezonde Wereld

De Gezonde Wereld - Verbeter de wereld begin bij jezelf. Een one stop webshop met hoogwaardige voedingssupplementen, veelal biologisch en vegan. Wij zijn er rotsvast van overtuigd dat kleine veranderingen in jouw levensstijl, voeding en beweging een enorme invloed kunnen hebben op jouw gezondheid en de wereld om ons heen. Wat je huidige gezondheidsreis ook mag zijn, wij staan klaar om je te voorzien van deskundig en eerlijk advies. Zo word jij de beste versie van jezelf!