Amazing

Het is echt een top bedrijf en het verkoopt fantastische producten.

Positief

Snel en fijn product

Ik val goed in slaap en mijn pijn in mijn nek neemt af

Telkens ik een bestelling plaats is binnen de 3 dagen geleverd en de producten zijn van hele goede kwaliteit

Prima kwaliteit en snelle levering

Ik ben heel tevreden over de olie.

Prijs kwaliteit Top

Positieve ervaring

Zeer goede ervaring

Bestelgemak. Duidelijk uitleg over de werking van de producten. Zeer snelle levering.

Goede en snelle service

Goede en snelle service

Mijn stress is heel goed

positief

correcte levering

Heel tevreden!

Heel snelle en verzorgde levering. In de voormiddag besteld en de dag erop al geleverd. Wat mij betreft zeker een aanrader!

Moet nog ervaring opdoen.

Ik ben maar juist gestart met CBD- olie dus nog geen ervaring.

Snel en betrouwbaar

Al vele malen hier besteld en telkens een snelle en correcte levering.

Prettig contact over pakket dat was kwijt geraakt.

Sinds lange tijd weer eens CBD olie besteld. Pakketje zou door GLS worden bezorgd. Dat gebeurde echter niet. Tel contact opgenomen met CBD-expert waar ik heel vriendelijk te woord werd gestaan. Eerst beweerde GLS dat ik getekend had voor pakket. Vervolgens zou het voor de deur gezet zijn. Geen van beide was waar. Dames van CBD-expert hebben het snel opgelost en vandaag ontving ik via PostNL alsnog het bestelde flesje CBD-olie. Top!

Goed en snel

Goede producten en snelle levering

Niet geschikt voor mij denk ik

Als ik het inneem (3)onder mijn tong en dan doorspoelen ...ik krijg er draaienissen van...mijn dochter heeft ze ook en die heeft het niet..wij zijn nog maar juist bezig dus kan nog ni veel over vertellen ..

Het helpt uitstekend tegen pijn

Veel gezonder dan medicatie

Goede producten en uitstekende service

Gemakkelijk te bestellen, regelmatig leuke kortingen en snel en netjes bezorgd

Tijdig en proper afgeleverd

Snelheid

Wat een goedewinkel, dank voor desnelle levering en de mooie producten. Zuiver en puur en niet te duur.

Voor mij pijn heeft het geen voldoening

Vrienden hadden mij aangeraden cbd olie te gebruiken voor mijn artosepijn. Maar ik voel geen verschil of ik het gebruik of niet. Maar doe gewoon verder ,het is misschien te kort zins ik cbd olie gebruik,en moet ik nog enkele weken geduld hebben voor een resutaalt

Prima service 👌🏻

Precies wat ik verwacht had!

Late levering

Heb nog niets ontvangen na een week dus kan nu nog niet oordelen alleen dat het lang duurt

Geweldige service

Groot assortiment ,snelle afhandeling en aflevering in deze toch moeilijke tijden .Goed verpakt en zeker de moeite om nog te bestellen

top

goede producten

De Trompet 1715

1967 DB Heemskerk

Over De Gezonde Wereld

De Gezonde Wereld - Verbeter de wereld begin bij jezelf. Een one stop webshop met hoogwaardige voedingssupplementen, veelal biologisch en vegan. Wij zijn er rotsvast van overtuigd dat kleine veranderingen in jouw levensstijl, voeding en beweging een enorme invloed kunnen hebben op jouw gezondheid en de wereld om ons heen. Wat je huidige gezondheidsreis ook mag zijn, wij staan klaar om je te voorzien van deskundig en eerlijk advies. Zo word jij de beste versie van jezelf!