Altijd snelle levering

Goed product en snelle levering

Snelle en goede service

Ondanks de Corona crisis de volgende dag thuis bezorgd. De site is overzichtelijk met duidelijke uitleg. De volgende keer zal ik hier zeker weer gaan bestellen

Snelle en correcte afhandeling, zéér concurrentiële prijzen.

top!

Zeer snelle levering naar België ben super content daarvoor dank! Mvg. Christine

Snelle levering goed product.

Voor is het een heel nieuw product. Na een paar dagen merk ik al dat het werkt. Met name mijn nachtrust is verbeterd.

correct en snel

overzichtelijke web-site, beknopt en goed

Prima winkel

Geen klachten Top.

duidelijk en supersnel

zaterdag besteld,dinsdag aangekomen ,,super

Eerste indruk is goed

De levering was erg snel. Ik heb het idee dat je nu, na 3 dagen gebruikt te hebben, al begint te werken. Mijn klachten nemen langzaam af

Snelle en zeer goede service!

Top! 👍

Zeer eerlijke en snelle service

Bij bestelling duurt het maar een aantal dagen voor er wordt geleverd, ook onmiddellijk mail met info over verzending

Duidelijk beschrijving en snelle levering!

Al vaker een bestelling gedaan en ben elke keer blij dat het makkelijk leesbaar is, duidelijk wat je kan krijgen.

Na veel afzien en zoeken eindelijk DE oplossing

Na veel afzien en zoeken eindelijk DE oplossing gevonden hier bij jullie. Al zoveel jaren afzien van restlless legs en niet. Medicijnen werken niet meer . Maar door jullie CBD olie een aantal druppels per dag en eindelijk kan kan ik ontspannen en zonder pijn tv kijken een boek lezen . Jullie zijn er top site met goede service en kwaliteit en snelle levering.top !!!!! En bedankt

Ik ga hier zeker vaker bestellen

Zeer goed product

Ik gebruik de 5% en ben zeer tevreden. Ik was eens overgeschakeld naar de 10 % maar de 5% geeft veel betere resultaten. Top

Werkt goed en zeer snelle levering

Snelle levering en helpt mijn bejaarden moeder iets de pijn te verlichten tegen polyneuropathie

Goede producten en snelle levering

Ik ben heel tevreden met cbd-expert

Communicatie kan beter

Toen mijn bestelling uitbleef, contacteerde ik CBD-expert. Blijkbaar was hetgeen ik vroeg uitverkocht en men stelde iets anders voor. Uiteindelijk besloot ik op het aanbod in te gaan, maar kreeg ik dan plots, zonder verzendlink of melding toch het oorspronkelijk bestelde in huis. Nadien kreeg ik nog een mailtje dat het plots toch voorradig werd en zou verstuurd zijn (met de bijhorende track & trace link). Dus niet zo heel netjes qua communicatie.

Goeie service

Snelle levering en reactie op vragen

Stipt en correct

Goed verpakt , zoals verwacht

Vlotte afhandeling en levering

Vlotte afhandeling en levering

Heerlijke webshop

Vanuit Duitsland besteld en alles ging goed. Prima service en binnen 2 dagen anoniem thuisgestuurd. De hele straat hoeft niet te weten dat ik CBD bestel tenslotte. Ik ben heel blij met CBD expert. Kwaliteit producten van de beste merken voor een concurerende prijs, ga zo door!

Nog geen ervaring!

Ik heb nog steeds niets ontvangen??

Ziet er netjes uit allemaal, doen wat ze beloven

Goede producten en netjes geleverd

Blij met de service en prijs/kwaliteitverhouding

De Trompet 1715

1967 DB Heemskerk

Over De Gezonde Wereld

De Gezonde Wereld - Verbeter de wereld begin bij jezelf. Een one stop webshop met hoogwaardige voedingssupplementen, veelal biologisch en vegan. Wij zijn er rotsvast van overtuigd dat kleine veranderingen in jouw levensstijl, voeding en beweging een enorme invloed kunnen hebben op jouw gezondheid en de wereld om ons heen. Wat je huidige gezondheidsreis ook mag zijn, wij staan klaar om je te voorzien van deskundig en eerlijk advies. Zo word jij de beste versie van jezelf!