Fantastisch !

Xx

GEWELDIG

Service en snel anoniem leveren, precies wat je wil van een goede webshop.

Topshop

Snel goed verpakt en de olie van medihemp is geweldig👍🏻

Eerlijk en oprecht

Doen wat ze beloven en dat maak ik ook wel eens anders mee. Geweldige winkel die staat voor zijn producten.

Super Shop.

Snel en goed zoals wij dat graag zien in Amsterdam. Mooie producten en een shop die het snel en anoniem levert.

TopShop

snel en goed, betrouwbare webshop die doet wat zij beloven,

Zeer tevreden over golyoli.

Ik gebruik het preventief en bij menstruatie pijnklachten en werkt super. Snelle levering. Goede prijs.

Ben zeertevreden ook met de verpakking . Dan kunnen ze niet zien wat er in zit . En aan de tefoon vriendelijk te woord gestaan . Super

Snel , efficiënt en goede kwaliteit

Snelle levering , snel en correct antwoord van de klantendienst. En superieure kwaliteit 10/10

geweldig

snel geleverd, mooi anoniem verpakt.

Geweldige service, altijd snel geleverd.

Top bedrijf.

Top!!

Duidelijk info! Snelle levering!

heldere informatie

positief en overzichtelijk

was elke webshop maar zo goed als jullie!

Super tevreden, was elke webshop maar als jullie.

Heel te vrede

Doet wat ik er van verwacht tegen de pijn

Super tevreden !!!

Heel vlotte service en vriendelijke mensen on line !! Had een paar vragen en kreeg direct en heel beleefd antwoord !! Ik ben super tevreden ! Ga zeker nog bij jullie bestellen !! TOP !!!

Top Kwaliteit !!

Zeer tevreden, zeer snelle werking bij onrustig en stress gevoel. Ook zeer snelle verzending, had de bestelling 's avonds gedaan en de volgende dag al aan huis !

Correcte en snelle levering.

snel en discreet geleverd

goed product dat gemakkelijk is in te nemen

Bestelling vlot afgehandeld en geleverd.

Ik neem deze cbd-olie pas sinds een week dus ben ik voorzichtig positief. Nog geen grote wijzigingen in mijn pijn-ervaring. In-en doorslaapproblematiek wel beter. Ook meer rust in mijn hoofd. De info op website is voor mij ècht heel erg nuttig geweest.

super

snelle levering na betaling, mijn eerste ervaring met cbd olie is geweldig volgende bestelling ga ik een iets hogere dosis percentage bestellen. na een paar dagen met de cbd olie te nemen voel ik mij rustiger en meer ontspannen ook in mijn hoofd, heb ook iets minder pijn dan normaal en ik slaap ook een pak beter, na 34 jaar te roken als een turk heb ik ook minder trek in een sigaret !! ik ga nog wat experimenteren met de olie tot ik de juiste dosis naar behoefte heb gevonden maar tot hiertoe al wel enkele positieve ervaringen ! mvg mick

c.b.d. expert heeft het!

Dankzij c.b.d. expert zonder twijfel het beste product ontvangen!

Eerste ervaring is zeker positief.

Nu nog even afwachten voor de verdere evolutie.

Verzorgde en direkte levering

Levering zoals vermeld was

Werkt zeer goed

Rustiger en slaap beter

De Trompet 1715

1967 DB Heemskerk

Over De Gezonde Wereld

De Gezonde Wereld - Verbeter de wereld begin bij jezelf. Een one stop webshop met hoogwaardige voedingssupplementen, veelal biologisch en vegan. Wij zijn er rotsvast van overtuigd dat kleine veranderingen in jouw levensstijl, voeding en beweging een enorme invloed kunnen hebben op jouw gezondheid en de wereld om ons heen. Wat je huidige gezondheidsreis ook mag zijn, wij staan klaar om je te voorzien van deskundig en eerlijk advies. Zo word jij de beste versie van jezelf!