professioneel

Heerlijk om met mensen in contact te komen die kwaliteit boven alles stellen.

Great service

Fast replies through the chat and reliable shipment. The product itself is of great quality too.

fantastic experience all over!

from very first phone call, until the guitar in perfect shape arrived, it was very human, professional and friendly communication. thank you guys!

Great guitar store

It's a great guitar store filled with people to help you and answer all your questions!

Sunday Shopping Trip

One specific guitar was my reason for my day trip on an open sunday. I spend about 4 hours comparing it with just about everything to make sure it fits, before I eventually bought it. Nobody complained, everyone was very patient with me, and Coen supported me with tips, a good price and as much coffee as I liked. Echt heel erg bedankt!

Fijne muziekwinkel

Je word perfect geholpen door mensen met kennis. Mooie winkel.

excellent

High professional guitar shop. If you are looking an high quality guitar, you have to call TFOA

uitstekend

Ongedwongen uitproberen, uitstekend advies. Zo werd op mijn verzoek de actie van een gitaar ter plaatse aangepast.

Zoals altijd; Prettig ontspannen

Na alle vorige aankopen was dit de kers op de taart voor mij, een prachtige Gibson J-45. Ik kon kiezen uit enkele gereserveerde modellen met uitleg van de verkoper waarna ik in alle rust kon testen om uit te vinden welke mijn voorkeur had waarna tot aanschaf werd besloten. Na nog een volledige afstelbeurt en koffie tevreden huiswaarts. Wederom alle lof voor de TFOA in deze aanschaf!

Bezoek aan de winkel is een belevenis

Ik heb een aantal instrumenten gekocht naar volle tevredenheid. vakmanschap, vriendelijkheid en persoonlijke benadering van de mensen is geweldig. Een bezoek aan de winkel moet ik plannen vanwege de flinke afstand maar dan krijg je ook wat. Je kan kan er een hele dag ronddolen en met verbazing van het ene moois in het andere vallen. Het is niet zomaar een winkel maar een onderdompeling in de fijnste collectie topgitaren in een bijzondere ambiance van een prachtig pand. Fijn is t gezellige café ‘Dino’ (meen ik) om met een koffie of een lunch weer op adem te komen. Het is dat mijn budget beperkt is, anders zou ik na elk bezoek met een volle kofferbak gitaren huiswaarts keren.

Wat een winkel

Ging voor een Ear Trumpet Labs microfoon en kwam met iets meer naar buiten, dat is wel een beetje het ‘gevaar’ bij deze winkel. Prima geholpen, fijne mensen en lekker koffie. Makkelijk voor de deur parkeren. Kortom super.

Superservice!

Superservice! Vriendelijk, hulpvaardig (ik had zelf iets verkeerd gedaan bij de bestelling). Correct en snel.

Amazing

A genuine professional sale and crew :)

Zo veel keuzes!

Een warenhuis voor gitaren. Mannen die weten waar ze het over hebben. Goed geholpen en de Eastman E1P Bluesmaster gekocht. Nog steeds heel blij mee. Het reisje er naar toe was het zeer zeker waard.

Alles lief ohne Probleme ab.

Die Mitarbeiter sind freundlich und kompetent. Sie fragen lieber ein Mal mehr via email und reagieren sehr zügig auf Anfragen. Die Preise sind bestens und die Verpackung hervorragend. Ich bedanke mich und komme gern wieder.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Rudie heeft ons perfect geholpen

Zeer fijne Eastman E1SS Deluxe sunburst gekocht. Na op een aantal gitaren gespeelt te hebben en onze zoon zijn wensen uitsprak, zei Rudi wacht maar even, ik weet wat je moet hebben. Kwam met deze eastman en het was gelijk raak ! Bedankt Rudi ! Max speelt inmiddels "Zombie" ook.....

Fantastischer Laden für Gitarren

Riesige Auswahl, faire Preise und ein toller Kundenservice. Coen und sein TFOA-Team machen Shoppen zum entspannen Erlebnis für jeden Gitarristen und Sammler.

Excellent

Great advice, perfect plek setup, perfect packaging. Heartily recommended.

Collings D 3

Hallo, ich habe bei Coen eine Collings D3 gekauft. Die Gitarre ist Weltklasse, genauso wie die Freundlichkeit und Beratung von Coen. Sein Wissen über Gitarren ist große Klasse, es war bereits die dritte Gitarre die ich bei Coen gekauft habe und jedesmal ein großer Erfolg. Auch bei Telefonaten mit seinen Kollegen, alles sehr freundlich und bei bester Laune. So macht es Spaß zu Kaufen, jederzeit wieder bei euch. Vielen Dank für alles und Beste Grüße aus Passau, bei Niederbayern. Gruß Johann

Fijne winkel met fijne mensen en prachtige gitaren

De winkel met mooiste gitaren in Nederland

Great

Perfekt

Qualitativ hochwertige Gitarre, super Klang!

Kaufabwicklung und Lieferung top!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Fijne winkel met veel aandacht voor een klant.

Ik ben zeer tevreden met mijn aankoop van mijn Eastman gitaar. De klantvriendelijkheid is zeer goed van The Fellowship of acoustics mijn aankoop werd nog helemaal gecontroleerd en werd keurig verpakt in daarvoor bestemde gitaarhoes.

Erg prettige en ongedwongen sfeer met kundige sales en ander soortige medewerkers. Uitzonderlijke keuze mogelijkheden voor de liefhebber.

Moerheimstraat 144

7701CJ Dedemsvaart