Leuke winkel met veel keuze en snelle lebering bij online bestellingen

Heb een mooie jas bij de Skihut besteld. De jas werd snel geleverd en ik ben er superblij mee.

Prima winkel

Goed bedrijf

Superservice!

Prima webshop, snelle levering en na retourneren van een artikel stond het geld binnen een dag weer op mijn rekening. Echt top!

Leuke webshop

Snelle service, vroeg kortingen en bij de retour snel het geld terug, super tevreden

Quick and easy to order, very fast delivery.

Quality clothing, wide range of brands.

Flawless shopping

Nothing to complain From start to finish well done

Super vriendelijke klantendienst!!!

Ik had gevraagd of ze mijn skipak op 1 dag wilden leveren naar België en ze hadden er alles aangedaan om het te doen lukken! Ik heb de volgende ochtend mijn skipak al in huis! Dankjewel!!

Prettig

Snel leveren

Uitstekende service

Heel vriendelijk en spoedige levering, volgen hun beloftes

Geen mail reactie en telefoon wordt niet opgenomen

Simpelweg een broek besteld van Parajumpers. Een ander model gekregen dan besteld. Nemen telefoon niet op en reageren niet op mijn mail. Oftewel pech geld weg. Als reactie op jullie reactie: graag bewijs van dat jullie mij hebben gemaild, dan verwijder ik de recensie. Heb namelijk nooit een mail ontvangen.

Beetje slordig

Fantastische collectie, maar wat trage levertijd en het alarm zat nog in een van de artikelen. Jammer en een beetje slordig. Retourneren is op eigen kosten; dat voelde in dit geval niet helemaal juist.

Top Laden

Super gelaufen schnelle Lieferung

goed en snel geleverd

bestelling gedaan en zeer snel geleverd. Goed verpakt.

Super snel geleverd en voor eventuele retour makkelijk te retourneren

Zeer fijne winkel met kundig en vriendelijk personeel

Zeer fijne winkel met kundig en vriendelijk personeel.

Mooi product en snelle levering!!

Mooie spullen tegen mooie prijzen en snel geleverd

Men kan het item nog té snel opsturen….

Mijn jas bleek super, maar de anti-diefstalclip was niet verwijderd! Hoe verwijder je VEILIG zo’n anti-diefstalklik? Juist, als klant niet dus !!! Zo dragen kan je echter ook niet! Wat een vervelende situatie…hier in België naar een winkel gegaan om te vragen of ze dit konden verwijderen. Willen wel maar hun systeem kon dit niet..☹️ Gelukkig is die mevr. dan naar de buur/winkel gestapt en is het daar uiteindelijk gelukt. Om dit te voorkomen zou ik jullie aanraden om in het vervolg toch beter na te kijken voor het verzenden! Na een mailtje excuses en voorstel voor mogelijks gratis retourbon…

Zo kinderachtig.

Was paar dagen weg waardoor mijn retour net iets later aankwam bij skihut. Kreeg het pakket gewoon weer opgestuurd. Eens maar nooit meer op deze manier!

Supper snelle levering

Had een bestelling geplaatst maar een verkeerde maat. Alle afhandelingen zijn heel vlot verlopen.

Snelle levering en goede service

Mooi assortiment en snelle levering

Kort voor vertrek nieuwe Salomon helm gekocht: topmodel dat weinig zaken inkopen maar Skihut wel en ook nog eens snel geleverd.

Goedkoop en snel

Ik heb een jas besteld die €35 goedkoper was dan elders. Binnen 2 dagen geleverd! Prima dus!

Artikel in falscher Farbe geliefert

Zwar schneller Versand, es wurde aber ein anderes Produkt geliefert, als bestellt. Die Rücksendekosten waren knapp 20 € – sehr ärgerlich.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

geweldig

prima levering / service

Problemlos, vielinfos, korrekt und schnell

Bestellt und bekommen. Ich war sofort uebee ganze Prozess informiert:)

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Vissershavenweg 56