Foto kwam niet overeen met jas(fout skihut)

Heb een winterjas besteld, echter kreeg de verkeerde opgestuurd, dacht dat de fout bij mij lag. Dus nogmaals besteld en weer verkeerde jas. Blijkt dat de foto niet klopt, de juiste jas was ook niet meer beschikbaar. Dus heb ik alleen de broek en niet de jas.. Verzendkosten gemaakt terwijl de fout bij de skihut ligt en ik krijg geen gehoor mbt compensatie hiervoor….

Ruim aanbod, snelle levering

Mooi, uitgebreid assortiment en bestelling was in 1 dag geleverd.

Muy recomendable

Envio rápido a España. Contestaron mis dudas por email. Buenas ofertas final de temporada

Retour keurig afgehandeld

Ski schoenen voor volgend seizoen gekocht met hoge korting. Desondanks boden ze wel aan om ze volgend jaar naar m'n voet te zetten. Had ik niet verwacht. Gewoon top service.

Snelle levering en makkelijk retour

Ik had een poc skihelm besteld en die werd snel goed verpakt geleverd voor een mooie prijs. Helaas viel de maat kleiner dan aangegevenen heb deze makkelijk kunnen retourneren. Binnen 3 werkdagen heb ik de betaling retour ontvangen.

Zeer goede service

Perfect geregeld

Prima, snel en betrouwbaar

Prima, snel en betrouwbaar

Overzichtelijke website snelle correcte levering

Overzichtelijke website snelle correcte levering. Kwaliteitskleding.

Vriendelijk personeel en lekkere koffie

Afgelopen weekend een paar nieuwe snowboard schoenen gekocht. Ik werd vriendelijk geholpen en kreeg een goed kopje koffie.

Leuke kleding,goede kwaliteit en goede service van de Skihut.

Jammer

Helaas weer niet alles aanwezig van mijn bestelling. Ook geen mailtje met sorry of toelichting.

Top Tent

Vriendelijk personeel kundig personeel fijn advies en hele mooie spullen!

Vriendelijk

Vriendelijke dame aan de telefoon Elsamina dacht ik haar naam.

Duidelijke site, snel geleverd!

Jas voor een goede aanbieding gekocht!

Top zaak

Al meerdere mooie spullen gekocht bij jullie.!

Superschnell, zuverlässig und Ware wie beschrieben

Superschnell, zuverlässig und Ware wie beschrieben

Mooie merken, snelle levering

Veel mooie merken in het assortiment. Volop keuze, zowel zomer als winterkleding. Snelle levering bij een bestelling in de webshop. Fijne communicatie over de levering. Ook bij een retour direct melding na ontvangst. Top winkel.

Altijd goed geholpen door de vriendelijke dames

Schnell und einwandfrei

Bestellung wurde sofort versandbereit gemacht und die Ware ist sehr zügig in Hamburg angekommen. Alles perfekt! Vielen Dank!

Zeer ruim aanbod, mooie sales en snelle service!

Kunnen niet leveren

Ik kan me voorstellen dat veel mensen een goede ervaring hebben. In mijn geval was het een grote teleurstelling. Helm besteld, maar na een paar dagen kreeg ik een berichtje dat deze niet leverbaar was. Ik had nog een mooie deal bij een andere shop gezien maar inmiddels was die niet meer beschikbaar. Pech dus voor mij, maar enorm slordig dat ze een product aanbieden dat ze niet kunnen leveren. Extra pech ook nog dat de terugbetaling op de creditkaart pas plaatsvindt nadat het bedrag eerst van m'n rekening gaat.

Kauf, Lieferung lief einwandfrei! Gerne wieder.

Alles lief normal

Helemaal top

Ik had al een Protest snowboard jas maar helaas versleten. Op de site van Skihut zag ik een nieuwe mooie Protest snowboard jas. Deze was mooi afgesprijst en hierdoor kon ik een nieuwe snowboard jas in juiste maat bestellen. Vlot geleverd en gepast en zat gelijk goed. Helemaal top.

2x besteld maar niet kunnen leveren op de webshop

Slechte ervaring