Super schnelle Lieferung, die Jacke kam in einem einwandfreien Zustand an.

Super, mehr kann man nicht erwarten.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

perfect!

arrived well and good.

Snel geleverd Goed verpakt Mooie kwaliteit

Mooie fijne site. Keurige snelle levering van mooie ski spullen. Maatje te groot terug gestuurd en spoedig ontvang retour mail ontvangen.

De volgende dag al geleverd!

Had vrij laat in de middag online een bestelling gedaan, de volgende dag al in huis!

Uitstekend!!

Veelzijdig assortiment, makkelijk te filteren!

Aanrader

Ski kleding met veel korting, snelle levering en goede kwaliteit. Echt een aanrader.

Totaal geen aanbevelingen, vlot om aan te kopen, super snelle verzending ❤️❤️

I received item very quickly.

Snelle levering en afhandeling retour

Vanwege wisselende reviews had ik mijn twijfels, maar mijn ervaring was vlekkeloos, van bestelling tot afhandeling retour en terugbetaling.

Heel erg prettig, goed en deskundig.

Al diverse malen besteld en in de winkel geweest. Een grote uitgebreide collectie en het personeel is erg vriendelijk. In de winkel een heerlijk kopje koffie gehad en een lekker broodje. Geweldig!

Vaut le détour

Énorme choix, étalage organisé et très bien entretenu, personnel disponible et agréable. Service après vente parfait. Je recommande.

Great service

Great service , got the jacket on time

Snelle levering, uitstekend product

De bestelling werd snel en in goede orde geleverd. Ook nog een mooie korting op de prijs.

Top winkel

Snel, website is overzichtelijk en makkelijk in gebruik. Veel aanbod.

Supersnelle levering, prachtige collectie

Hele mooie collectie. Onze ski outfit werd supersnel geleverd. Ook de retourartikelen worden heel erg snel weer terugbetaald. Heldere communicatie. Erg fijn!

Akzeptiert keinen Postservice

Akzeptiert keinen Paketservice-Dienstleister und liefert nicht in die Schweiz! Frech! Wird das Paket nicht zugestellt bekommt man keine Info. Der Innendienst ist gut, aber man muss selber anrufen um Unterstützung zu bekommen. Komische Öffnungszeiten. Zu schwerfällig insgesamt, dann bestellt Frau Schweizer halt woanders!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

Leuke winkel met veel keuze en snelle lebering bij online bestellingen

Heb een mooie jas bij de Skihut besteld. De jas werd snel geleverd en ik ben er superblij mee.

Prima winkel

Goed bedrijf

Superservice!

Prima webshop, snelle levering en na retourneren van een artikel stond het geld binnen een dag weer op mijn rekening. Echt top!

Leuke webshop

Snelle service, vroeg kortingen en bij de retour snel het geld terug, super tevreden

Quick and easy to order, very fast delivery.

Quality clothing, wide range of brands.

Flawless shopping

Nothing to complain From start to finish well done

Super vriendelijke klantendienst!!!

Ik had gevraagd of ze mijn skipak op 1 dag wilden leveren naar België en ze hadden er alles aangedaan om het te doen lukken! Ik heb de volgende ochtend mijn skipak al in huis! Dankjewel!!

Vissershavenweg 56

2583 DL Scheveningen