Goed geregeld er miste een haakje aan de skibroek na een telefoontje kon omgeruild worden .Snel geregeld en een nieuwe bezorgd .TOP.

Vlotte levering en product zoals gepresenteerd op de website.

Mooie kleding, netjes verstuurd voor goede prijs

De keuze is reuze voor alle leeftijden en alle soorten kleding, mooie aanbieding en netjes verstuurd

Gewoon zoals het hoort. Een goed voorbeeld voor andere onlinewinkels

Snelle levering, snelle retourverwerking en terugbetaling. Alleen daarom al is de Skihut superfijn.

prima online shopping

Fijn dat er nu veel informatie over de producten op de website staat. Mooie kleding besteld. Gemakkelijk besteld en snel geleverd.

Spotten met rechten van jou als koper

Koop een bogner jas, wordt er zonder een aankondiging de order geannuleerd en geld terug gestort, stuur je een mail achteraan, blijkt het product uitverkocht maar ik wil gewoon die jas. Er wordt helemaal niet meer gereageerd. Heel slecht… nu rechtsbijstand

Super goede en mooie jas voor een prikkie

Heb een supermooie woolrich jas gekocht. Ben er super blij mee. Goede klantenservice en supersnelle levering. Was de volgende dag al bezorgd

Super service

Klantvriendelijk en goede snelle service

Grote collectie, mooie aanbiedingen. Snelle verzending. Wederom bedankt

Mooie jas gekocht in een weekend aanbieding. Snelle levering, top. Bedankt

Super snelle goede service

Super snelle goede service

goede website,zeer snelle levering

Mooie merken tegen mooie prijzen en zeer snelle levering

Prima service , snel bezorgd. Heel blij mee

ALTIJD TOP !!!

Makkelijk bestellen online Snelle levering Indien retour, verloopt steeds vlot

Goede service,

Meerdere bestellingen geplaatst, het werd snel geleverd. Blij met mijn aankopen. Ze verkopen mooie merken!

We werden perfect geholpen!!

De dame die ons hielp in de winkel, was onvermoeibaar! Ze dacht met ons mee, gaf goed advies, ging het hele magazijn door om een bepaalde skibroek te zoeken (die ze ook uiteindelijk vond). Ook had ze veel verstand van zaken. Ze hielp me nog met een onderdeel voor mijn zonnebril, die ik ergens anders gekocht had. Kortom, echt een aanrader om naar toe te gaan.

Snelle levering , kledingstuk goed ingepakt en de perfect maat, niets op aan te merken

Mooie merken en duidelijke omschrijving.

Overzichtelijke website, mooie merken en scherpe prijzen. Snelle verzending.

Weer helemaal in orde!

Klopt altijd als een bus! Top ga zo door

Prima producten en levering

X

Wat een service!

Gezellige ontvangst, mooie winkel en fantastisch skipak!

Een goed overzichtelijk webshop, makkelijk om te bestellen en op tijd thuis bezorgd.

Verzend en retourkosten

Erg jammer dat je gewoon 13 euro kwijt bent aan verzend en retour kosten wanneer de maat niet goed is, geen nieuwe durven te bestellen voor het geval dat deze weer niet zou passen. Dus ondanks de snelle service zou ik hierdoor dan toch niet meer bij de skihut bestellen.

Voll zufrieden

Schnelle lieferung und Top Preis

Prettig winkelen!

Snelle levering van het bestelde kledingstuk.

Goed afgehandeling

Vlotte afwikkeling