Toppie

Snel E fijne communicatie

Een hele goede ervaring met de skihut komt er al jaren

Super schnell

Habe eine Jacke bestellt und zwei Tage später war diese schon da, trotz Versand aus dem Ausland. Preis / Leistung top. Bin sehr zufrieden. Gerne kaufe ich hier wieder.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

geen artikel, wel vriendelijk geholpen

Ik heb een jas besteld en deze werd snel geleverd. Helaas bleek de jas te groot, dus wilde ik hem ruilen voor een andere maat. Van tevoren heb ik gebeld om te controleren of de juiste maat nog leverbaar was. De jongen aan de telefoon was erg vriendelijk en vertelde dat hij de jas zou zoeken en apart zou hangen als hij deze vond. Vervolgens heb ik mijn jas retour gestuurd, maar helaas heb ik geen andere maat ontvangen. Toen ik opnieuw belde, bleek dat de jas een dag na mijn eerste telefoontje was verkocht. Jammer dat de jas niet apart is gehangen zoals beloofd, maar verder is alles goed afgehandeld.

A professional team that responds quickly and excellently to any problems that arise.

I have downgraded it by one star because the information on the page doesn't match the information that the items can be sent to my country, but it doesn't allow me to choose a country. But 5 stars for the service and the quick response. Well done! Thank you for your help! The goods reached me successfully and were of good quality.

Perfecte ervaring

Ik ben zeer tevreden over de snelle levering.

Jurken als vodde gekreukt verstuurd

Ik kreeg een zak met 3 totaal verkreukte jurken opgestuurd in een zak. Je wilt niet eens meer de moeite nemen om het te passen. Ik bestel hier niet meer.

Easy ordering, smooth delivery

Vlot bestel- en leveringsproces.

Niks op aan te merken

Makkelijk bestellen, snel verstuurd en mooi ingepakt!

goede service!

Snelle en goede service

Klantvriendelijk! Mooie prijzen

Hele vriendelijke en service gerichte klantenservice! Goede prijs-kwaliteit verhouding. Snelle en mooi verpakte levering. Aanrader!

Mooie zaak veel keuze

Mooie zaak met heel veel keuze

Goede website makkelijk bestellen

Zeer vlotte afhandeling volgende dag in huis product zoals omschreven. Prima website een min punt de omschrijving van de artikelen zou iets uitgebreider mogen

Ruime keus mooie kwaliteit

Goede producten, leuke merken, goede kwaliteit, prima levering.

Mooie merken bij ski hut

Mooi verpakt en levering vrij snel. Alleen jammer dat je zelf de retourzending moet betalen ook als je een deel van de zending houdt.

Sehr schnelle lieferung

Habe online bestellt und es war sehr leicht und lieferung sehr schnell

Prima ervaring

Snelle levering van mijn bestelling! Mooi prijs/kwaliteit verhouding. Aandachtspunten: er zijn kosten verbonden aan de retourzending (vriendelijke winkelmedewerker bij retour bestelling in winkel) en er bleek een product toch niet leverbaar.

Snelle levering!

Binnen 3 dagen bezorgd!

Niets op aan te merken

Schneller Versand und tolle Jacke

Sehr zufrieden.

Xxx

Uitstekende service

Bestelling vlot geregeld en retour snel afgehandeld.

Mooie collectie, goede service en verzending

Vissershavenweg 56

2583 DL Scheveningen