Zeer hartelijke dank voor de supersnelle levering.

Nog steeds tevreden met de reeds aangekochte producten.

Beperkte voorraad en toch niet

Ik kon beperkt bestellen aan een goede prijs en kocht elders meer aan een hogere prijs. Nu kan ik plots onbeperkt bestellen hier aan een goede prijs maar het is te laat. Ik heb helaas te veel uitgegeven elders voor hetzelfde product.

Correct en snel

Prijs en aanbod zijn goed met een snelle levering

Alles PRIMA...

Bedankt voor jullie prima service en produkten... ook in naam van onze 2 katten.

Zeer dankbaar.

Hartelijk dank voor uw aandacht en service.

Goed, maar duur.

Perfecte aflevering van de producten. Van een product dat 12.02 euro kostte, vond ik 's anderendaags hetzelfde product bij een collega van u voor 4.95 euro minder... Dat is toch wel een heel ruime winst.

Ik kreeg mijn bestelling vlot.

De verpakking was milieuvriendelijk.

Vlot en goed

De bestelling ging vlot en de levering ging ook vlot. Één opmerking: postnl belde aan en zette vervolgens het pakket voor de deur.

Goede prijs/kwaliteit en snelle levering

Ruim aanbod en steeds met kortingen, duidelijke website. Meer dan tevreden, dus hoef je niet meer te zeggen !

Snelle en correcte levering

Zou toch liever hebben dat jullie B-Post gebruiken voor mijn bestellingen.

Er is geen betere!

Ik zweer trouw aan deze webshop. Ik heb ze allemaal geprobeerd en er is er maar 1 zo snel, zo voordelig en zo attentvol als deze. Bedankt om te bestaan!

Zeer tevreden over Viata!

correcte levering, scherpe prijs.

Bonne pharmacie en ligne

Très bonne pharmacie prix intéressants beaucoup de choix service très rapide

zeer goed

zeer goed

vlugge en perfecte levering. Ben fan van Viata.

Na bestellingen via andere apotheken vind ik dat Viata het best scoort van alle gebieden..

VLOT

VLOTTE SERVICE

Altijd vlot bij bestelling en vrij snel geleverd

ik bestel regelmatig supplementen en altijd tevreden

Altijd snelle en correcte levering

Ik ben al jaren trouwe klant en heb nog nooit een slechte ervaring gehad met viata. Een aanrader!!

top

zeer snelle leering aan voordelige prijs

geweldige meedenkende medewerkers met up-to-date kennis

Ik bestel al een 3-tal jaren bij Viata, De 1ste kennismaking was dat ik advies inwon i.v.m met een vervelend hoestje waar ik maar niet vanaf kwam (ik liep er 4 maanden mee). Zij hadden in het team overlegd want ik wilde perse een puur natuur artikel en tot op heden bestel ik dat elk jaar en heb het ook aan anderen doorgegeven. Dus als ik wat wil weten neem ik contact met Viata op en ik kom uit Nederland en Viata is een Belgisch bedrijf. Heel fijn hun dienstverlening. Ik ben een tevreden klant en verwijs ook bekenden naar hen.

Perfect service

Snel service !

1 dag na mijn bestelling kreeg ik wat ik besteld had.

rapide mais difficile d'accès

à vrai dire , un service rapide et avec du stock. le seul hic , c'est la difficulté de trouver ce qu'on recherche car on peut traduire en français ce que l'on voit mais l'emploi du français dans les recherches ne donnent aucun résultat et malheureusement bien des belges ne connaissent que le français

Centrumstraat 33

3660 Oudsbergen

Over Viata.be

Viata is een nieuwe generatie online apotheek met meer dan 25.000 producten: verzorgingsproducten, voedingssupplementen en voorschriftvrije geneesmiddelen. Bestel je voor 19u dan wordt het de volgende dag geleverd. Viata heeft als missie het typische apotheekbezoek te overtreffen. Viata geeft ook proactief online advies via chat, email of telefoon Hier kan je terecht voor al je vragen rond gezondheid of producten.