Aankoop bij Viata

Leuke website, competitieve prijzen, geen factuur meer gestuurd in het pakket. Waarom gebruik van postnl? Die mensen zijn niet stipt, niet duidelijk. Veel mails om geen correcte status van het pakket.

Vlotte levering

Makkelijk bestellen en vlot geleverd. Daarvoor 5* Helaas kan de prijs wel iets minder.

perfecte levering

goede opvolging van de bestelling

altijd correct

alle bestelingen correct afgewerkt

Vlug en correct

Heel vlugge levering

Snelle levering en goede prijs

Vlot en correct, meer moet dat niet zijn.

Vlot en correct, meer moet dat niet zijn.

Tres satisfaite avec cette pharmacie

Le service est bien organise. Le delai de livraison est respecte.

Heel tevreden dank u

Dank u wel groetjes pina

Altijd tevreden.

Altijd tevreden verzorgt verpakt en snelle zending dus super.

Goede service en lage prijzen

Goede prijs en snel in huis.

Prijs was zeker ok voor mijn product en geen verzendkost als ik er drie nam. Had het ook snel in huis. Top!

de bestellingen worden snel geleverd

over het algemaan tevreden over mijn bestellingen bij Viata. Correcte prijzen.

UITSTEKEND!

Goede prijzen, groot gamma, duidelijke communicatie, snel en verzorgd geleverd!

Betrouwbaarheid en discretie

Snelle levering, zorgvuldig verpakt, discreet bezorgd. Als bejaarde persoon weet ik dat te waarderen. Dank je !

Goed product en snelle levering

Goed product en snelle levering

ruim online aanbod verband en hygiëne/verzorgingsproducten

ruim online aanbod van verband en hygiëne/verzorgingsproducten tegen voordelige prijzen. Zorgvuldig verpakt bij thuislevering.

Transparant en vlot

Voordelige prijzen en een duidelijke omschrijving van de producten, makkelijk te bestellen en vlot geleverd. De flessen waren zelfs in de doos met bubbelplastic verpakt om een veilig transport te garanderen!

Toppp

Parfait

Viata très bien. Post NL MAUVAIS

Post NL le préposé sonne, n’attend pas que nous répondions au parlophone, dépose le colis et part

correct

afhandeling nog vrij vlug verlopen

Vlot snel en correct.

De levering van post nl bij het afhaalpunt liep verkeerd omdat post NL juist het punt gesloten had. Viata bracht dit direct in orde.

Uitstekend!

Hele goede eerste ervaring. Had een verkeerd leveringsadres doorgegeven bij mijn bestelling. Gebeld met de klantendienst en kreeg meteen een vriendelijke medewerkster aan de lijn die het adres nog kon wijzigen. Pakket werd de volgende dag al geleverd op het juiste adres!

vlugge levering,interessante prijzen

aangezien ik zeer positief reageer en steeds opnieuw bestel zijn dit tekenen dat ik heel tevreden ben

super snel geleverd.

super goede producten.

Centrumstraat 33

3660 Oudsbergen

Over Viata.be

Viata is een nieuwe generatie online apotheek met meer dan 25.000 producten: verzorgingsproducten, voedingssupplementen en voorschriftvrije geneesmiddelen. Bestel je voor 19u dan wordt het de volgende dag geleverd. Viata heeft als missie het typische apotheekbezoek te overtreffen. Viata geeft ook proactief online advies via chat, email of telefoon Hier kan je terecht voor al je vragen rond gezondheid of producten.