Je cherchait des produits ciblés et chez trouvé chez vous.

1 ère commande chez vous et je suis satisfaite.

Traag

Dezelfde dag bij het bestellen krijg je al de melding dat deze ingepakt is en klaar voor verzending. Niettegenstaande deze verstuurd is met DOD.NL, dus snelle levering, Komt deze maar na 3 dagen toe.

tres bonne réactivité et suivi

processus de commande et d'envoi réalisé en temps et heure; très bon suivi. merci

Tevreden

Goede website, snelle levering.

Prima prijs en vlotte levering

Duidelijk op de site, producten gemakkelijk terug te vinden. Iets meer uitleg over werking zou mogen.

Had een bestelling geplaatst, enkele dagen daarna had ik mijn bestelling.

Alles liep perfect

Handel perfect Prijs perfect Levering ging snel Tevreden klant

Een volle waardering

Van bestelling tot en met levering was alles prima in orde. De levering werd stipt uitgevoerd, en de producten zijn van uitstekende kwaliteit.

Tres reactif sur les commandes.

Avec viata votre commande arrive chez vous tres rapidement, le jours même ils ont pris en charge l'emballage de votre commande.

Hetzelfde merk product euro’s goedkoper dan op andere webshops!

GOED

Efficientie,sneller,

Snelle en goede le ering

Alles verliep snel en goed en proper ingepakt.

Livraison rapide

Livraison rapide et de bonne qualité

tevreden

gewoon tevreden (al mocht er wel een gratis staaltje bij)

satisfaite

envois très rapide

Een erg klantonvriendelijk bedrijf

Een bestelling voor mijn partner, die in het ziekenhuis ligt, is daar zelfs na twee weken nog niet aangekomen. PostNL beweert dat het pakket bezorgd is, maar kan de door het ziekenhuis verstrekte code waarmee dit kan worden aangetoond niet produceren. Dat kan Viata natuurlijk niet worden aangerekend. Maar de klantenservice van Viata weigert om hier proactief mee om te gaan en de bestelling nogmaals te sturen. Bestellen bij Viata betekent dus een risico dat je je geld kwijt raakt. Ik was een trouwe klant, maar voor mij nooit meer Viata!

Ben uiterst tevreden!

Ben zeer tevreden; ik koop er zeker nog!

Goedkoop en snel geleverd

Goede prijzen en goede service!

Een aanrader!

Alles in orde

Geen opmerkingen

Correct

Een snelle en correcte levering

Goed en goedkoop

Ruime keuze en een goede service en goedkoper dan bij de apotheek en thuis geleverd gemakkelijk

geen goede service

het retourneren dat je zelf moet betalen vind ik absoluut niet nodig

Centrumstraat 33

3660 Oudsbergen

Over Viata.be

Viata is een nieuwe generatie online apotheek met meer dan 25.000 producten: verzorgingsproducten, voedingssupplementen en voorschriftvrije geneesmiddelen. Bestel je voor 19u dan wordt het de volgende dag geleverd. Viata heeft als missie het typische apotheekbezoek te overtreffen. Viata geeft ook proactief online advies via chat, email of telefoon Hier kan je terecht voor al je vragen rond gezondheid of producten.