Uitgebreid gamma en snel geleverd

Viata is makkelijk en gebruiksvriendelijk. Heeft een uitgebreider gamma als de apotheek in het dorp.

Snel en correct

Heel snel geleverd, makkelijk te volgen. Bestellen zonder zorgen

Mijn ervaring is goed, zoals voorheen altijd goed

Alles is perfect verlopen met beetje rondkijken bij viata uitgekomen en ze waren stuk goedkoper dan andere

expérience concluante

personnel a l écoute envoi rapide

Great price and fast delivery

After checking other websites, I found Viata to have the best deal for the product I needed. Once ordered, I had it by 2 days...

Rapidité et prix avantageux

Je suis ravie d'avoir découvert ce site. Les prix sont vraiment avantageux et la qualité du service est top ! J'ai reçu ma commande très rapidement. A bientôt pour un nouvel acaht. vous avez gagné ma confiance .

Totaal niet tevreden

Ik had een aircast verband besteld op aanraden vd spoedarts, zware verstuiking laterale ligamenten enkel. Werd mij gezegd dat ik die binnen de twee dagen zou ontvangen! Na een week nog niet aangekomen! Bellen naar Viata, naar DHL, mails sturen … nog altijd niet opgelost! Ik heb mijn geld teruggevraagd en heb een andere oplossing gezocht.

❤️

alles was oké

zeer snelle bediening

Bon service

Les produits sont toujours intéressants et livrés rapidement.

Pansement vite arrivé

Ne sachant pas avoir en pharmacie la pharmacie ne pas agréablement kil fallait absolument le pansement je l'ai trouver chez vs et reçu plus vite que ce que j'avais reçu par mail. Grand merci

Ik ben héél tevreden, mooie kortingen, en héél vlug geleverd. Super!

Eenvoudig en snel.

Door mond aan mond reclame heb ik deze site gegoocheld en in 1 klik besteld. Een snelle service en een hulpmiddel voor een familielid. Alvast bedankt

wij zijn tevreden over de levering en de bestelling

heel goed

Betrouwbaar

gemakkelijk en betrouwbaar met levering

Heel tevreden met uitleg via mail en chat

Daar ik dringend op zoek was naar degelijke suprapubische sondes, heb ik alle nodige uitleg gekregen via mail en chat waarvoor dank.

Très satisfaite

Livraison très rapide, rien à redire sur les produits.

Vlotte levering

Ik gebruik Panacur 250 mg voor het ontwormen van mijn hondjes en bij Viata.be wordt dit aan een eerlijke prijs aangeboden. Snelle en correcte levering. Bedankt!

Snelle service !

Snel geleverd en goede prijs ! De flessen waren goed ingepakt, veilig voor het vervoer ! Top !

Ik ben heel tevreden van Viata.be!!

Heb al een paar keer besteld. Vlugge levering en de produkten zijn van kwaliteit en goedkoper dan bij de apotheker EN geleverd thuis, heel gemakkelijk!! Je hebt een grote keuze met interessante uitleg bij, zo kan je vergelijken wat 't beste is voor jou.

Bon service rapide

Bon service

Super!!

Zeer snelle en correcte levering van uitstekende producten tegen een zeer goede prijs/kwaliteit verhouding. Dus ik met enorm tevreden!.

Snelle en correcte levering

Goede informatie over producten en over leveringstijdstip.

Centrumstraat 33

3660 Oudsbergen

Over Viata.be

Viata is een nieuwe generatie online apotheek met meer dan 25.000 producten: verzorgingsproducten, voedingssupplementen en voorschriftvrije geneesmiddelen. Bestel je voor 19u dan wordt het de volgende dag geleverd. Viata heeft als missie het typische apotheekbezoek te overtreffen. Viata geeft ook proactief online advies via chat, email of telefoon Hier kan je terecht voor al je vragen rond gezondheid of producten.