Vlot en correct geleverd

Goede en snelle levering

Snel bestellen is volgende dag in huis

Zeer snel geleverd. En super netjes verpakt

Rapide de livraison et promos qui tiennent la route

Rapide de livraison, promos qui tiennent la route . Le + par rapport à d’autres parapharmacies en ligne , c’est que si le produit est absent en rayon, ils vous le signalent plutôt que de valider mon panier, me faire patienter des jours pour au final ne rien recevoir

Vlot, betrouwbaar en klantvriendelijk.

Altijd snelle levering, correct, klantenservice is ook vlot bereikbaar en zeer behulpzaam. Geen klachten!

goede levering

goede service

Zeer tevreden is ok

Zeer tevreden over de kwaliteit en de levering.

prima verzorgd

perfecte service

zoals altijd niets op aan te merken maar wel aan te bevelen

Erg goed

Snelle levering Top

Rapide, disponible et avenant

Rien à mentionner, je suis satisfait des services et contacts. Continuez, c'est très bien.

Niets op aan te merken

Snelle levering, vlotte communicatie

Livraison médicaments

Vous avez un large choix de produits et un service clientèle impeccable c'est pourquoi je vous mets les cinq étoiles..Malheureusement je ne passerai plus de commande chez vous car votre service de livraison Post NL est une calamité. On ne me livre plus les colis sont systématiquement renvoyés chez vous..Désolé vous perdez une cliente

Ging allemaal vlot en correct

Correcte en snelle afhandeling

Dank u wel groetjes

levering was correct evenals de prijs

levering was correct evenals de prijs

Vlotte en verzorgde service.

Mijn bestelling werd zeer vlot en met veel zorg verwerkt.

Viata is goed wat prijs betreft maar PostNl een flop.

De levering door PostNl was opnieuw ondermaats. Voor mij geen PostNl meer.

Levering was een tegenvaller

Toen we rond 17 u thuis kwamen, stelden we vast dat er een pakje (doorweekt van de regen) boven op onze pakketbrievenbus stond. We betreuren dan ook dat Vitaya met dergelijke onprofessionele bezorgfirma in zee gaat. Sorry maar dat kan NIET, wetende dat dit een zending medicatie betreft. Ons vertrouwen in Viata is daarom zoek.

een top firma !!!!!!!!!!!

alles was tip top in orde en een zeer goede service 10/10 !!!!!!!!!!!

zeer snelle, vriendelijke respons op mijn vraag en levering binnen de twee dagen ondanks het WE

Aangezien ik een vraag had ivm het artikel dat ik wilde bestellen heb ik 's avonds nog een mailtje gestuurd en de volgende ochtend getelefoneerd. De persoon die mij te woord stond had mijn mail reeds gezien en moest informeren bij de leverancier in kwestie. Diezelfde voormiddag heeft ze me teruggebeld met de gevraagde informatie zodat ik tijdig mijn bestelling kon plaatsen. Deze werd twee dagen later,keurig verpakt, afgeleverd. Conclusie : super tevreden klant ! DANK JE WEL

super

Ik werk bij febelco en mijn bestelling was er super snel thx

Top!!!

A recommander! Rapide et Fiable!

Rap bediend

Zeer slecht, heb namelijk verkeerde pillen opgestuurd gekregen

Ik kreeg Virasil ipv Viamed

Centrumstraat 33

3660 Oudsbergen

Over Viata.be

Viata is een nieuwe generatie online apotheek met meer dan 25.000 producten: verzorgingsproducten, voedingssupplementen en voorschriftvrije geneesmiddelen. Bestel je voor 19u dan wordt het de volgende dag geleverd. Viata heeft als missie het typische apotheekbezoek te overtreffen. Viata geeft ook proactief online advies via chat, email of telefoon Hier kan je terecht voor al je vragen rond gezondheid of producten.