Quelques problèmes depuis votre changement de société ...

Vos articles sont toujours corrects, mes commandes complètes et les colis bien emballés... OK. Je suis une cliente fidèle et régulière, mais je n'ai jamais droit à un geste commercial de votre part (code-cadeau, discount, par ex.)... pas OK. De plus, les délais de livraison ne correspondent plus vraiment avec les indications de votre site, depuis que votre expéditeur est uniquement DPD (très mauvais, concernant les délais, le respect des instructions, la précision des livraisons !!!) par rapport à BPOST, qui était toujours impeccable... pas OK.

zeer content.

Snel en zeer correct. Super content van.

Alles geleverd volgens afspraak

Best goed.

Veel keuze bij de artikelen die je wenst te kopen. Als ze het hier niet hebben, dan zal je het nergens vinden!

zeer vlugge levering

zeer vlugge levering

Goede ervaring

Vlotte bestelling en vlotte levering

Correct en vlug geleverd

Gemakkelijk besteld goedkoper en vlug geleverd

Service impeccable et prix compétitif

XXL

Heel tevreden

Dank u heel tevreden

Très bien

Chouette produit, budget concurrentiel, livraison rapide. Tout est très bien. Seul bémol: il m'est systématiquement impossible de mettre 2 produits identiques dans mon panier alors que le site signale que les frais de livraison deviennent gratuits à partir de 2 produits achetés.

Zeer tevreden en snel geleverd

Alles ok

Heel tevreden over de afhandeling en bezorging!

Mijn bestelling is naar volle tevredenheid uitgevoerd.

Prima service.

Snelle correcte afhandeling van bestelling - vlotte mededelingen.

Ik ben een tevreden klant...

...omdat ik vlot mijn producten kan vinden en bestellen (ook voor mijn kat). De levering is telkens heel snel en het is een Belgische webshop, vind ik belangrijk. Als het kan shop ik liefst lokaal, ook online.

Très satisfaite

Emballage et belle présentation des produits livrés

Prix attractif. Livraison rapide.

Commande passée en fin de journée. Livraison très rapide. Prix très compétitif.

uitstekend

uitstekende bestelling.zoals vermeld reeds de dag thuis mooi geleverd prima service.een heel tevreden klant.m.v.g.vanhulle johan.

Gebruiksvriendelijke site en vlotte verwerking en levering

Zie hierboven

Snelle levering maar je kan er ook met je vragen terecht . Heel makkelijk!!!

Mijn 1ste bestelling. Snelle levering, goede service!

Aanrader!

Snelle levering, en dat van een product dat bij zowat elke andere webshop uitverkocht is..

Zoals het moet zijn

De bestelling is prima , correct aangekomen

Correcte levering en interessante prijs

Correcte levering en interessante prijs

Superservice

Een duur produkt

Centrumstraat 33

3660 Oudsbergen

Over Viata.be

Viata is een nieuwe generatie online apotheek met meer dan 25.000 producten: verzorgingsproducten, voedingssupplementen en voorschriftvrije geneesmiddelen. Bestel je voor 19u dan wordt het de volgende dag geleverd. Viata heeft als missie het typische apotheekbezoek te overtreffen. Viata geeft ook proactief online advies via chat, email of telefoon Hier kan je terecht voor al je vragen rond gezondheid of producten.