très professionels

;J'ai passé une commande la semaine dernière et j'avais un doute concernant la taille adéquate pour les bas de contention, j'ai contacté le service client via le Chat sur le site et Deborah était très gentille, serviable et pro, elle m'a aidée dans ma requête et a même suivie ma livraison vu qu'on était juste de passage en Belgique. Je recommande !

Find it, Pay it, Receive it !

+ Gebruiksvriendelijke website + Meerdere betaalmogelijkheden + Snel geleverd + Belgisch - Geen kortingsacties - Filters uitbreiden

Tevreden

Ik ben tevreden van de producten en de aflevering van de producten

Snelle levering aan een goede prijs. Bespaart me vaak een ritje naar de lokale apotheker.

Het is niet goed meer

Beste Ik ben een heel goede klant bestel bijna elke maand meer dan 170 euro en de laatste 3 bestellingen zat er geen gratis geschenken bij. Ik geef jullie nog een kans om het goed te maken stuur mij gratis staaltjes of geschenken op of ik koop niets meer bij jullie. Ik heb dit al dikwijls moeten melden omdat er geen geschenk bij zat. Ik hoop dat jullie mij de gratis staaltjes of geschenken op sturen en als ik nog bij jullie bestel steeds de geschenken bij steken. Indien niet zijn jullie een goede klant kwijt.groeten hilde

Heel vlotte afhandeling.

Vlotte bestelling, vlotte levering, goeie prijs.

Good service

Good service , easy to order, great prices.

Alles prima gelukt

Wel rare omgeving als afhaalpunt. Vroegen QR-code die ik niet had? Na overhandigen ID-kaart alles in orde.

Goed product

Product gemakkelijk te vinden in de webshop en de levering gebeurde zeer vlug.

een betrouwbare site

al een paar keer een bestelling geplaatst en alles is vlot afgehandeld en geleverd.

Vlotte bestelling, prima prijs en snelle levering

Vlotte bestelling, prima prijs en snelle levering

Vlugge levering

Vlug geleverd

Tevreden over de prijs

Snelle vlotte levering. Over de prijs ben ik tevreden. Goede communicatie.

Achats réalisés sans problèmes

Aucun problème lors de mes achats

code niet kunnen gebruiken

Ik kon de kortingscode niet gebruiken en kon mijn 5 euro korting niet terug gestort krijgen. Jammer want had toch voor een groot bedrag gekocht. Ik heb na 2 x te mailen een kortingsbon gekregen van 5 euro om bij een andere bestelling te gebruiken

Overzichtelijke en handige online apotheek.

Eerste maal gaan kijken op de site en eindelijk product gevonden dat ik al een tijdje niet kon vinden en ook nog eens goede prijs.

Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding

Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding

Snelle levering en goede prijs. Goed aanbod en duidelijke communicatie

zeer goed

snel en correct

top

very quick delivery and the product is very good

Bestellen aan interessante prijs en snel thuis bezorgd!

Livraison dans les temps

Prix compétitifs et livraison rapide.

impecable

1O/10 RIEN A REDIRE

Envoi bien reçu

Commandes de coussin pour chaises roulantes.

Goede service snelle levering

Ik ben heel tevreden over viata en er zijn ook regelmatig flinke kortingen om de producten die ik nodig heb

Centrumstraat 33

3660 Oudsbergen

Over Viata.be

Viata is een nieuwe generatie online apotheek met meer dan 25.000 producten: verzorgingsproducten, voedingssupplementen en voorschriftvrije geneesmiddelen. Bestel je voor 19u dan wordt het de volgende dag geleverd. Viata heeft als missie het typische apotheekbezoek te overtreffen. Viata geeft ook proactief online advies via chat, email of telefoon Hier kan je terecht voor al je vragen rond gezondheid of producten.