Heel goede service

Correct

Correcte en snelle levering zoals voorzien.

Service rapide

Bon suivi

Alles correct, snel en goedkoper. Dankjewel!

Goedkoop en kreeg nog een kortingsbon bij men pakket voor een een volgende bestelling. Dankje

Twijfels bij levering

Beste, alles prima hoor met de bestelling, maar de levering is benedenmaats. Volgens mij is de chauffeur zelfs niet tot aan mijn deur geweest, zo niet had hij bij de buren kunnen aanbellen en/of mijn pakje bij een dichtbij gelegen postpunt afgeven (zo'n 500m). Het mailtje wanneer ik mijn pakje kon verwachten kreeg ik niet, wel plots een mail dat mijn pakje in de Spar van Vreren afgehaald kon worden !? Euh, een dorp 6 km verder !!? Is dat een grap ? Soit, ik ben er met de fiets naartoe gereden. Hoe moet dat voor klanten die minder mobiel zijn, geen auto, geen fiets hebben ? Dat kan niet de bedoeling zijn denk ik. Een aandachtspunt om met jullie transporteur op te nemen. Verder OK

vlot

zou nog graag elke keer een faktuur ontvangen

Super snel geleverd

Sneller geleverd dan verwacht aan een goede prijs

Heel snel!

Alles gevonden. Aan fatsoenlijke prijzen. Heel snel geleverd! Super!

Goede prijs, snelle levering.

Wel jammer dat de korting van benefits at work niet toepasbaar is op Pangel.

super

overzichtelijke website, snelle service, chatbijstand, goede prijzen

alles in orde

snel en correct zoals afgesproken

Goede service, besteld en snel geleverd gekregen. Ook de prijs is een meerwaarde, veel goedkoper dan in de fysieke apotheek!

rapidité, prix

compléments alimentaires chers: plaisir de trouver certains un peu moins cher

Prima webwinkel

Goed product, goede verhouding prijs/kwaliteit, snelle levering

Goed bezig...

Snelle en correcte service!

perfecte lvlugge levering

Ik kan hier producten bestellen die in de andere online farmacie niet te vinden zijn, dat vind ik super.

disponibilité produits et envoie rapide

Rien à signaler de plus, tout a été très bien

Prix attractif envoi rapide

J’ai trouvé tout ce dont j’avais besoin. Reçu le lendemain car commandé le matin. Je recommande

Viata bevestigt - PostNl stelt teleur

Vlotte, handzame webshop met interessante aanbiedingen. Verzending ok en verzorgd. Levering door PostNl ondermaats. Op het zogenaamde officiële leveringsuur heeft niemand aangebeld. Evenmin ervoor of erna. Gevolg: dag nadien 10 km rijden (retour) om het pakketje in een ander stadsdeel op te halen. Bijzonder irritant, maar buiten de verantwoordelijkheid van Viata.

Snelle levering en geen klachten.

Snelle levering. Mag wel vaker de 5 euro aanbieding

Het was op tijd direct naar mij adress

Gewoon goed, geleverd op tijd...

Kan je weinig over zeggen, in orde, zoals meestal...

Parfait !

Tout est impeccable, produits, emballage sans aucun dommage, livraison rapide.

Rapidité de livraison

Rapidement servi à domicile

Presque parfait

Top dans l'ensemble, Livraison, emballage... Je m'attendais à avoir quelques échantillons. mais sinon parfait je recommande.

Centrumstraat 33

3660 Oudsbergen

Over Viata.be

Viata is een nieuwe generatie online apotheek met meer dan 25.000 producten: verzorgingsproducten, voedingssupplementen en voorschriftvrije geneesmiddelen. Bestel je voor 19u dan wordt het de volgende dag geleverd. Viata heeft als missie het typische apotheekbezoek te overtreffen. Viata geeft ook proactief online advies via chat, email of telefoon Hier kan je terecht voor al je vragen rond gezondheid of producten.