Merci

Alles prima

Verwondering...

Zeer vlug bediend maar het verwondert me als eerste kennismaking.. De exp van mijn druppels 12-2023 Ik heb het le laat gezien om het terug te sturen Voor het aanbevelen twijfel ik dus...

Gewenste hoeveelheid was online niet beschikbaar, maar werd toch snel geleverd dank zij de tussenkomst van een medewerkster.

Envoi rapide

Envoi rapide mais pour cette fois ci, la livraison n est pas arrivée à mon domicile mais dans un point relais ..sans rien me dire ..alors qu elles sont toujours arrivées à mon domicile .. Pourquoi ce changement soudain ??? Merci

Heel vlotte bestelling.

Correcte afhandeling.

snel en correct geleverd

Alles werd netjes en veilig verpakt. En alles werd super snel en op een correcte manier geleverd.

goede service met stipte levering

altijd tevreden over de produkten die ik kocht

Simple, clair et rapide

Idem: rapidité, simplicité et rapidité

Satisfaction totale

Disponibilité /choix/prix des produits. Envoi rapide et soigné. Bon SAV.

Snel en niet duur

Ik kreeg de bestelling heel snel in huis en het artikel was voor een hele redelijke prijs.

Top !!!

Op super korte tijd alles geleverd !! Dik in orde !!

Supplementen besteld bij Viata omdat ze steeds uit voorraad waren bij mijn vertrouwde verdeler. Kreeg snel bericht dat het order was ingepakt, onderweg, het pakketje werd binnen de 24u geleverd. Ik betaalde ook minder voor mijn producten dan bij de concurrent.

Zeer goed!

Vlotte levering van kwaliteitsmateriaal!

Rapidité

Rapidite et bon prix

Délai de livraison

Habituellement lors de ma Comman que je recevais mon colis le lendemain la plus part du temps. Les délais de livraison sont trop longue. Désolé Bien à vous .

• Nous recommanderiez-vous? Non

Alles prima...

Bedankt voor jullie perfecte service...

Prix compétitifs, beaucoup de choix

snelle levering zonder gedoe

Vlot verloop.prima

heel goed ik ben te vrede

gemakkelijke om een bestelling te plaatsen en een vlugge opvolging dank u.

Levering

Bestelling kwam snel maar vond het jammer dat je via post nl niet je leverpunt kon aanpassen. Met gevolg werd de Bestelling gewoon bij de inkom bij de brievenbussen gegooid. En dus door iedereen meegenomen kon worden.

Ontvangen zoals het hoort !!! Proficiat

Zoals beloofd ook ontvangen . Verpakking niet te groot zoals het hoort . Doe zo verder jullie horen ons nog terug !!

Deuxième expérience

Deuxième expérience avec Viata.be et rien à reprocher; service rapide et prix très compétitifs.

Centrumstraat 33

3660 Oudsbergen

Over Viata.be

Viata is een nieuwe generatie online apotheek met meer dan 25.000 producten: verzorgingsproducten, voedingssupplementen en voorschriftvrije geneesmiddelen. Bestel je voor 19u dan wordt het de volgende dag geleverd. Viata heeft als missie het typische apotheekbezoek te overtreffen. Viata geeft ook proactief online advies via chat, email of telefoon Hier kan je terecht voor al je vragen rond gezondheid of producten.