perfect

bestelling perfect ontvangen alles correct en vlug geleverd

En général bon

Je trouve le cheminement des livraisons un peu lent mais ce n'est pas si important quand il n'y a pas d'urgence dans l'emploi d'un produit. Il suffit de prévoir quand c'est possible. Pour ma part, c'est la poste qui me convient le mieux.

Zoals het moet om tevreden te zijn

Prijs/kwaliteit & zorg voor de bestelling! Goede informatie over wat je koopt .

Alles is perfect verlopen cfr afspraken

zie hierboven

Qualité rapidité

Ce que j'attends et apprécie, le choix des produits, leurs prix Question, pourquoi vous ne faites pas d'envoi par la poste, Collissimo ? Cela éviterait a plusieurs transporteur de faire des kms.

Alles prima in orde

Altijd alles prima in orde en vlugge levering

Ruim aanbod, vriendelijk en heel behulpzaam!!!

Het is aangenaam dat, als je een vraag stelt, heel vlug een antwoord krijgt, met de nodige uitleg. Maar ik heb nog een probleem, op 17-12-23 deed ik een bestelling van 215 € en ik werd eraan herrinnerd dat ik op het einde van het jaar 82 zou worden en kreeg een code voor een korting van 10%. Het toeval wilt nu dat ik die code vergeten heb in te vullen bij de bestelling: HIPBDY Wat gebeurt er nu? met vriendelijke groet, Luc Vanhuyse

Zoals altijd een snelle levering, correcte afhandeling en meeste producten zijn steeds voorradig.

Super snelle levering

correct en hulpvaardig

Bij vragen over mijn bestelling, snel, correct en vriendelijk geadviseerd. De bestelling is geleverd zoals voorzien. Top

Heel duidelijke website en snelle levering

Heb produkten opgezocht en besteld, de levering was heel snel.

Snelle en probleemloze levering. Een klant- en servicegericht bedrijf.

Vlotte en verzorgde service!

Zeer vlotte en verzorgde levering van de bestelde producten. Keuze uit een zeer groot gamma producten tegen gunstige prijzen.

ben wat neutraal

Simpele bestelling die jammer genoeg toch de verkeerde items bevatte bij levering. Na contact is de fout wel zeer nel rechtgezet en werd alsnog het juiste geleverd. ik heb aanbevelen " nee " gezet maar het is eerder neutraal dus, niet ja, niet nee.

Altijd in orde

Altijd correct

Service impeccable

Produits intéressants pour le prix et fourni à temps et heure

Top product Tyranos enkel bij viata te koop

Top product, snel geleverd

goed geleverd een zeer correcte prijs

heel correct al paar keer iets besteld en altijd goed verlopen .

Perfect verlopen

Prima !

Vlot te bestellen, zeer snelle en correcte levering. Indien nodig wordt de eventuele hulp professioneel verzorgd door uiterst vriendelijke medewerkers. Een aanrader !

Satisfait.

J ai été livré rapidement.

Fast, easy and reliable

It was easy to find what I need. The delivery was very fast.

Simple

Site clair et simple à utilisé. Livraison rapide.

Makkelijk te bestellen en snel te leveren.

Satisfaisant à tous les niveaux.

Rapidité et efficacité . Produit excellent ! Satisfaction de cette première commande .

Centrumstraat 33

3660 Oudsbergen

Over Viata.be

Viata is een nieuwe generatie online apotheek met meer dan 25.000 producten: verzorgingsproducten, voedingssupplementen en voorschriftvrije geneesmiddelen. Bestel je voor 19u dan wordt het de volgende dag geleverd. Viata heeft als missie het typische apotheekbezoek te overtreffen. Viata geeft ook proactief online advies via chat, email of telefoon Hier kan je terecht voor al je vragen rond gezondheid of producten.