Aussi tôt commandé, aussi tôt livré

Commandé le vendredi, livré un peu plus tard ( le mardi)

Cholixx Red

Steeds snel geleverd en de goedkoopste.

Heel tevreden

Ze staan steeds klaar om je te helpen. Mijn tweede pakje was niet volledig en ze hebben me de ontbrekende dingen nagestuurd, wat een top service.

Ja en nee.

Ik ben heel tevreden over de snelle levering. Ik ben héél erg ontevreden over de manier van verpakken : een aanslag op het milieu ! Overdreven veel, totaal onnodig, de hoeveelheid papier en plastiek dat ik in de doos vond. Mijn bestelling zou zonder twijfel in een kleinere kartonnen doos gekund hebben.

Netjes en tijdig bezorgd

Materiaal is netjes bezorgd. Normaal zou het door de drukte later toekomen maar toch is mijn levering mooi op tijd aangekomen. Prijs van de producten zijn top alsook de kwaliteit van het materiaal.

Was mijn eerste bestelling bij Viata maar wel heel tevreden. Perfecte afhandeling van de bestelling. Zal zeker nog bestellen (heb het trouwens al gedaan).

Produkt, das woanders schwer erhältlich ist

Sehr zufrieden, insbesondere auch, was das Preis Leistung Verhältnis anbetrifft

Facilité de commande

Rapidité de livraison. Un échantillon bienvenu. Merci

Super !

Vlot besteld en snel geleverd. Contact met klantendienst met een vraag, snel beantwoord en opgelost.

prima service

Alles verliep heel vlot van bestelling tot levering. Communicatie met Dpd verliep prima.

Betrouwbaar en correct

Viata doet wat het beloofd. Als er op de site staat “product voorradig” dan is dat zo. Bij andere bedrijven al gehad dat het dan toch niet voorradig is, met gevolg een lange levertermijn. Bij viata krijg je een bestelling meestal de volgende dag thuis, wat niet kan gezegd worden van andere grote online apotheken. Van viata ontvang ik ook regelmatig mooie kortingen in mijn mailbox. Ik zou zeker viata aanbevelen. Mvg

Altijd zoals beloofd

Toffe Produkten, sterke prijzen en snelle levering

Eerste keer iets besteld, zeer goede en correcte service

Met dank ook aan de pakjesbezorger. Super correcte levering. Danku

Snelle correcte afhandeling

Snelle correcte afhandeling, duidelijk info over het product.

slecht

ofwel betaalt Viata de pakjesdienst DPD zo slecht dat die eigenhandig beslissen om het aangekochte en betaalde materiaal, zonder ook maar te verwittigen, ergens in een rijhuisje af te zetten om opgehaald te worden ofwel is Viata te laks om op die praktijken van DPD te reageren in beide gevallen voor mij voldoende om nooit meer bij Viata te kopen tenzij mij kan gegarandeerd worden dat ik krijg waarvoor ik betaal : levering aan huis.

Ik ben tevreden

Prijs is ook gunstig

Super tevreden

Super tevreden, zowel van prijs als aanbod en levering.

De levering door DPD

Ik heb zelf moeten bellen naar dpd om te weten waar mijn pakje aangekomen was. Volgens berichtgeving van DPD was het immers al geleverd... Voor de rest prima w.b. vitacijn zelf!

Snelle levering en prima kwaliteit.

Snelle service en top prijs

Zeer correct

Zeer stipt,veilig verpakt altijd ok

NIKEL

Beaucoup de produits à des prix très concurrentiels. Livraison rapide et produits bien protégés dans l'emballage. Que du bonheur.

vlotte bestelling en levering

bestelling en levering verliep vlot

snelle levering, makkelijk te bestellen

Centrumstraat 33

3660 Oudsbergen

Over Viata.be

Viata is een nieuwe generatie online apotheek met meer dan 25.000 producten: verzorgingsproducten, voedingssupplementen en voorschriftvrije geneesmiddelen. Bestel je voor 19u dan wordt het de volgende dag geleverd. Viata heeft als missie het typische apotheekbezoek te overtreffen. Viata geeft ook proactief online advies via chat, email of telefoon Hier kan je terecht voor al je vragen rond gezondheid of producten.