Goede prijs kwaliteit en snelle levering.

Prijs en kwaliteit/kwantiteit

Prijs kwaliteit/kwantiteit. Snelle levering

Aan te raden.

Steeds producten aan een zeer goede prijs. Snelle en correcte levering.

Snel en correct

Snel en correct

Viata komt beloofde levertermijn na en reageert snel

Ik ben recent klant geworden bij Viata omdat ik niet tevreden was over de levertermijnen van concurrerende online shops. Tot nu toe ben ik volledig tevreden over de levertermijn die steeds wordt nagekomen zoals wordt aangegeven tijdens het bestelproces. Na contact met de klantendienst over een probleem met een product werd ik bijzonder snel en vriendelijk geholpen. Als verbeterpunt kan ik aangeven dat de beschrijvingen van de producten uitgebreider mogen (samenstelling & ADH van de ingrediënten ontbreken soms)

Aangenaam verrast

Snel, beste prijs voor het bestelde artikel en ongelooflijk gecharmeerd door de persoonlijk handgeschreven boodschap in mijn pakket. Als kers op de taart een korting voor de volgende bestelling. In één woord: TOP!

vlugge en korrekte leverung

vlugge en korrekte levering

100 %, rien à redire

erg tevreden

bestellingen worde altijd snel geleverd

Snel Perfect verpakt En goede prijs Top!!!

netjes en op tijd geleverd, enkel op de verkeerde plaats daarom -1

netjes en op tijd geleverd, enkel op de verkeerde plaats daarom -1 het was thuis geleverd (voor de deur gedropt) en niet op afhaalpunt zoals gekozen

Bestelling naar wens, vandaag bestelt morgen thuis. Ruim assortiment en de prijzen zijn ook aan de democratische kant.

Altijd correct

Ben een tevreden klant

uitstekende levering

Uitstekende levering en goed verpakt

Fantastisch!

Alle bestellingen worden snel geleverd.

uitstekend

vlotte en zeer snelle bediening

Bonjour à vous . J'ai dèjà commander plusieurs fois chez vous et j'en suis très content franchement

Je vous fèlicite je suis très content de vous et je continuerais à commander chez vous Bien à vous et un tout grand merci. Bravo.....Bravo.... Gilbert,

Zeer voordelig

Voordelig en vlug grleverd

Ponctualité sérieux et disponibilité

Cela va fait depuis longtemps que je passe des commandes chez eux. Et je suis toujours satisfaite pour leurs responsabilités vis à vis du client. Très sérieux et rapidité concernant leurs envois. Merci à toute l’équipe.

Snel, vlotte communicatie en goede prijzen.

Heel tevreden. Website is duidelijk, fijne selectie producten en vlotte communicatie over de status van de bestelling.

Competitieve prijzen en correcte service

Viata heb ik ontdek via het online shoppen op zoek naar de beste prijs voor eenzelfde product. Het is evident dat in deze sector kort op de bal moet gespeeld worden en dat doet Viata heel correct, door een één op één contact te houden met de klant. Ik had een opmerking over de 'belevering' (de post), de dag zelf had ik een bondige uitleg met mailantwoord van Viata zodat ik de zaak kon rechtzetten. Dit is een vb zoals er vele zullen zijn, maar dit geeft vertrouwen, daarom heb ik kort nadien een nieuwe bestelling geplaatst. De overzichtelijke website gaf daar ook alle aanleiding toe. Ik geef mijn hoogste score als motivatie aan het hele team van Viata. Rik

Prima!!

Steeds goede prijzen, groot gamma, snelle bezorging! Aanrader!

Carolina

Snel en goede service

Betrouwbaar, voordelig en snel geleverd

Steeds de voordeligste en al de dag erna aan hui geleverd ! Absoluut betrouwbaar en aan te raden. Een tevreden klant.

Goede service. Volgens mijn verwachting

Ik koop enkel maar zaken zonder voorschrift, waar weinig info nodig is. Maar sommige producten heb ik nog niet online geprobeerd.

Centrumstraat 33

3660 Oudsbergen

Over Viata.be

Viata is een nieuwe generatie online apotheek met meer dan 25.000 producten: verzorgingsproducten, voedingssupplementen en voorschriftvrije geneesmiddelen. Bestel je voor 19u dan wordt het de volgende dag geleverd. Viata heeft als missie het typische apotheekbezoek te overtreffen. Viata geeft ook proactief online advies via chat, email of telefoon Hier kan je terecht voor al je vragen rond gezondheid of producten.