snel geleverd

Zoals altijd: snel en stipt !

Zoals altijd: snel en stipt !

goed vlugge levering

goed vlugge levering

Zeer tevreden!

Mijn bestelling werd correct en snel geleverd ! Thx !!!

Goedkope online apotheek.

Veel producten aan een voordelige prijs en snelle levering.

Levering in orde en zeer vlot aangekomen

100% in orde

Zal er blijven bestellen

Heel tevreden.

Bestezlling heel snel en goed ontvangen. Plus dat Viata de goedkoopste is.

duidelijke website, snelle respons, snelle verzending, goede communicatie

Ben jaren klant, nu iets minder. de prijzen zijn over het internet overal gelijk, bij jullie was het steeds iets goedkoper dan bij de concurrentie! nu niet meer. spijtig, soms kreeg je bij meerdere stuks korting enz. sinds corona periode is dit allemaal verdwenen? kostprijs ging de hoogte in! en nu dat alles terug normaal is economisch gezien! blijven de prijzen wel gehandhaafd. ik ga nu mijn producten halen in de gezondheidswinkel en betaal evenveel als bij jullie kwa product, maar spaar de verzendkosten. de verzendingskosten zijn gestegen akkoord! maar die zijn ook hoog gebleven. dus verkoper en klant zijn de dupe.

Correcte en snelle afwerking van de bestelling

Zoals in de titel vermeld en bovendien op de dag van de bestelling de goedkoopste van de online-apothekers voor mijn bestelde artikelen.

Heel tevreden

Heel snelle levering goede kwaliteit product

Zeer vlotte en correcte afhandeling/levering.

Buiten de vlotte en correcte afhandeling/levering was er de keuze voor levering door DPD of B-post. Fijn, aangezien we met de laatste de beste ervaringen hebben. Het product dat ik nodig had was bij Viata het goedkoopst.

Tevreden

Snelle verzending, goede prijs!

Apotheek met meestal fijne prijs

Meestal goedkoper dan andere apotheker. Snelle levering. Makkelijk te bestellen

Vlotte en correcte bestelling.

Eerste bestelling maar er zullen er zeker volgen.

fijn bij jullie aankopen te doen

fijn bij jullie aankopen te doen

Een perfecte, vlugge levering van de bestelde producten

De aangevraagde producten hadden we wel niet meteen nodig, en toch zijn we super tevreden van de snelle en correcte levering ervan. De volgende dag werd er aangebeld door een bode van b post, de doos stond al nabij de voordeur en de bode wachtte tot er iemand de voordeur opende, dat gebeurde wel snel, na een vriendelijke groet zette hij zijn ronde verder.

ervaring zeer goed

Vlot goed en betrouwbaar

Ik had verwacht dat ik de Belgische prijzen zou betalen als ik in Belgie zou bestellen, maar kennelijk werkt dat niet zo. Dus voortaan bestel ik weer bij Viata in Nederland. Altijd goed verder, superbedrijf.

goede producten en snelle levering

goede producten en snelle levering

correct- op tijd-

Af en toe kortingen . Altijd correct en op tijd geleverd.

Snelle en correcte levering!

Snel geleverd, discreet verpakt

Zeer correcte service

Dit was de eerste maal dat ik bij jullie bestelde. Was een erg goede ervaring qua service en levering, tevens zeer goed product (niet inklevende wondcompressen). Aanrader!

Service rapide et efficace pour un produit conforme à sa description

Le produit correspond parfaitement à sa description et a été lvré en un temps record

Centrumstraat 33

3660 Oudsbergen

Over Viata.be

Viata is een nieuwe generatie online apotheek met meer dan 25.000 producten: verzorgingsproducten, voedingssupplementen en voorschriftvrije geneesmiddelen. Bestel je voor 19u dan wordt het de volgende dag geleverd. Viata heeft als missie het typische apotheekbezoek te overtreffen. Viata geeft ook proactief online advies via chat, email of telefoon Hier kan je terecht voor al je vragen rond gezondheid of producten.