Rapide et efficace

Je commande régulièrement chez viata et je ne suis jamais déçu de leurs services. La commande arrive même souvent bien avant la date annoncée. Si vous cherchez un très bon site pour la cosmétique et les produits de pharmacie c'est ici qu'il faut vous rendre.

Absolute aanrader

Vlotte bestelling, snelle en correcte levering. Pakket degelijk verpakt. Top!

Correcte service

Elke bestelling is al correct verlopen

zoals altijd snel en correcte levering

of je nu in België woont of in Nederland de volgende dag is je pakketje bij je in huis. Dit is het vertrouwde adres .

Choix, commande, paiement, livraison, qualité des produits : tout est OK

Voir cidessous

Beste prijs op de markt en snel geleverd

Website is gebruiksvriendelijk, vlotte levering. Gewoon correct met respect voor de klant

Goede prijze

Bestel het product Cholixx Red al jaren op aanraden van neuroloog tegen te hoge cholesterol. Hier vindt je het product aan de goedkoopste prijs!

Livraison rapide et conforme

Livraison en 24 heures et produits conformes à la commande. De plus, une promotion a permis d'obtenir un prix compétitif.

Super service

De allereerste keer besteld, spijtig genoeg was een flesje siroop uit gelopen. Maar geen probleem, want de klantenservice van viata is gemakkelijk te bereiken en zo is er snel een nieuw exemplaar mijn richting uit gekomen. We bestellen zeker nog opnieuw! Heel tevreden!

Was ontgoocheld dat ik geen 5€ korting kreeg als nieuwe klant

Dacht als nieuwe klant dat ik 5€ korting kreeg niet dus heb ik ergens iets fout gedaan wel graverzend tis verzending maar Uri D is al zonder verzendkosten

Très vite livré ce qui n est pas toujours le cas ailleurs

Correcte service. Snel en verzorgde levering.

Snelle en correcte service!

Snelle en correcte service!

Ruime keuze aan zeer goede prijzen en steeds een snelle levering

Snel geleverd. Goed product

Ik gebruik al enige tijd Cholesfytol en heb mijn cholesterol helemaal onder controle.

Lage prijs website is overzichtelijk

Heel tevreden

Helemaal tevreden En de prijs is prima We kopen nogmaals als het op is . Grtjs.

Rapide et prix intéressants

Je viens de découvrir Viata.be et je suis étonnée des prix intéressants plus que nulle part ailleurs. Pas de frais de port et commande arrivée en 2 jours.

Makkelijk te bestellen, snel geleverd

Verzorgde en stipte levering

Aan te bevelen site om bestellingen te doen

Alleen spijtig dat postnl het pakket naar verdeelpunt brachr ipv naar mij thuis.

Prima, vlugge verzending, goede prijzen. Te weinig keuze wel nog. Of soms verkopen ze niet de grotere verpakking. Dat is jammer.

Goed service!

Ik bestel al jaren bij deze website. Bij mijn laatste bestelling was er een foutje. De klantenservice heeft mijn briefje ontvangen en het probleem snel en goed opgelost.

Centrumstraat 33

3660 Oudsbergen

Over Viata.be

Viata is een nieuwe generatie online apotheek met meer dan 25.000 producten: verzorgingsproducten, voedingssupplementen en voorschriftvrije geneesmiddelen. Bestel je voor 19u dan wordt het de volgende dag geleverd. Viata heeft als missie het typische apotheekbezoek te overtreffen. Viata geeft ook proactief online advies via chat, email of telefoon Hier kan je terecht voor al je vragen rond gezondheid of producten.