goed en correct

snelle levering en tevreden

zeer tevreden

Prima producten !!!

Service parfait

Bonjour, Site très facile d'utilisation. Paiement sécurisé. Prix intéressants. Rapidité pour l'envoi du colis. Vraiment rien à reprocher ! Continuez ainsi !

Snelle aflevering

Mijn bestelling is snel en correct afgehandeld.

Le site le moins chers qualité et prix

Services rapide,

Snel en goed

Scherpe prijs en vlotte levering

Parfaite

Bonjour, Cela devient très rare mais j'ai eu la chance de parler à un collaborateur et non pas un robot virtuel. C'est le premier critère pour moi. Cette personne a veillé à chercher la bonne réponse.

EXCELLENT RAPPORT QUALITÉ/PRIX

Vaste choix, excellents prix, facilité du site, livraison soignée et rapide.

Steeds tevreden als ik mijn Viatapakje ontvang

Steeds een correcte en vlotte afhandeling van mijn bestelling. Dank U Viata

10 heel tevreden

Dank u heel tevreden

rapidité, efficacité

commande facile, livraison rapide

goed product

snelle service

Heel tevreden

ik was tevreden van de prijs en ook van de gratis en snelle levering.

De goedkoopste

Top firma

Super tevreden klant

Snel geleverd en prijs kwaliteit, echt top service. ik ben een nieuwe klant bij.

Zeer vlotte bediening en heel snel geleverd. Bovendien ook de goedkoopste

Merci

Jammer van bezorgkosten bij bedrag van 70 euro naar nederland

Snelle levering, goede prijzen

Heel tevreden, scherpere prijzen dan fysieke buurt apothekers, snelle en goede levering

Rapidité d’exècution

Service compétent

Zeer goede kwaliteit voor redelijke prijzen en snelle levering

Al jarenlang een trouwe klant van vooral Ortis-producten en voor mij is Viata online een prima alternatief voor een lange, vaak teleurstellende zoektocht langs de weinige resterende kruidenwinkel-speciaalzaken die er in onze streek nog zijn.

heel tevreden

vlugge levering met mattige prijzen maar alles is van goeie kwaliteit

Supersnelle levering

Ik bestel Chronische pijnstiller on repeat ! Bijna 7 euro per doos goedkoper dan in de apotheek. Dat is de moeite toch en gratis verzending. Het is dan ook evident dat ik bij Vista bestel. Ik ga nu ook andere items daar zoeken.

snel

snel geleverd, ik sukkelde al maanden met mijn schouder na 1 week begin ik al verschil te voelen.....

product is zeer goed

Makkelijke bestellingen en vlugge levering

Centrumstraat 33

3660 Oudsbergen

Over Viata.be

Viata is een nieuwe generatie online apotheek met meer dan 25.000 producten: verzorgingsproducten, voedingssupplementen en voorschriftvrije geneesmiddelen. Bestel je voor 19u dan wordt het de volgende dag geleverd. Viata heeft als missie het typische apotheekbezoek te overtreffen. Viata geeft ook proactief online advies via chat, email of telefoon Hier kan je terecht voor al je vragen rond gezondheid of producten.