Snel, makkelijk

Al paar keer bij Viata besteld. Gaat heel makkelijk en snel. 1 tot 2 dagen later wordt mijn bestelling aan huis geleverd.

Snelle levering van het bestelde product

Al vaker bestellingen gedaan en nog nooit teleurgesteld.

De helft van mijn bestelling blijkt niet leverbaar als ik wil betalen.

De helft van mijn bestelling blijkt niet leverbaar als ik wil betalen. Ik kon het wel kiezen en bestellen, maar als ik bijna door het proces ben blijken producten toch niet leverbaar. Vervolgens word ik ook nog eens opgezadeld met relatief hoge bezorgkosten. En dat is overigens niet de eerste keer.

Heel tevreden over de levering en de wijze van verpakking

Vlotte service

Goede prijs en snel geleverd!

Een goede prijs kwaliteit verhouding

De bestelling was op de juiste tijd aangekomen die was voorspeld. En de dozen zijn niet veel groter dan de inhoud. Dus geen verkwisting van materialen.

Product niet zoals verwacht.

De bestelde opplooibare krukken kan ik helemaal niet gebruiken. Ik heb geen macht genoeg om de krukken in elkaar te steken , laat staan het elke keer zou moeten gebeuren na fietsen.ze sliggen hier werkelijk in hun zakje , en nog in de doos met plastiek erop. Echt niet gemakkelijk om in elkaar te steken terwijl fit toch de bedoeling is van opplooibaar.

perfect!!

snel geleverd , in perfecte staat

Parfait

Je ne vous connaissais pas. Je n'ai vraiment pas été déçue. Explication du produit parfait. Livraison rapide

Stipte aflevering, Correcte prijs !

Zéér tevreden

Zéér tevreden over de afhandeling van mijn bestelling, snelle en verzorgde afhandeling van mijn bestelling.

Alles vlot besteld en geleverd

Vlot besteld en volgende dag geleverd. Wat wil je nog meer?!

Toppie

Vond het een fijne ervaring viata te leren kennen .de prijs was zo scherp en levering goed bedankt viata !

Vriendelijke snelle service

Het product Resium werd me aanbevolen door de heer Bursens uit Dendermonde en heeft me tot hiertoe goed geholpen

Très bonne expérience

Jamais déçu Site très fonctionnel et compréhensible Livraison rapide

Scherpe prijs , snelle levering.

Heel tevreden

Vlug besteld, en vlug geleverd. Bij vragen staan ze ook onmiddellijk paraat!

Zeer goed!

Correct!

parfait

excellent,livraison très rapide merci

Parfait

Bon service

parfait

cest ma premiere commande et je ne regrete pas

Alles perfect verlopen.

Heel vlotte transactie. Snelle, verzorgde en correcte levering.

Slechte naverkoopdienst

Ik heb een zonnecrème isdin fotoprotector 50+ besteld, en er is de 50 geleverd, dus een lagere beschermingsfactor. Ik heb contact opgenomen en Anniek ging het bekijken, maar ik hoor niets meer. Groetjes, Jos

Meilleur site pharmaceutique à mes yeux

Je recommande les yeux fermés. Tant au niveau des produits de qualité, que du prix. Mais également pour la rapidité de livraison. Sans compter le chat exceptionnel avec des personnes extrêmement serviable et d'une gentillesse sans pareil, toujours là pour conseiller au mieux. Vraiment je ne commande que chez viata c'est depuis des années maintenant, mon site favoris

Centrumstraat 33

3660 Oudsbergen

Over Viata.be

Viata is een nieuwe generatie online apotheek met meer dan 25.000 producten: verzorgingsproducten, voedingssupplementen en voorschriftvrije geneesmiddelen. Bestel je voor 19u dan wordt het de volgende dag geleverd. Viata heeft als missie het typische apotheekbezoek te overtreffen. Viata geeft ook proactief online advies via chat, email of telefoon Hier kan je terecht voor al je vragen rond gezondheid of producten.