Zeer snelle levering en veel keuze

Eindelijk een winkel gevonden die de sportvoeding verkoopt die ik zoek en ook nog tegen goede prijzen goed en deftig verpakt en de dag erna geleverd

Veel te laat het pakje ontvangen

Bestelling gedaan.. Mijn pakje was plotseling van adres veranderd zodat het ergens in Ronse was en niet in Oudenaarde... Andere mensen kregen een mail met mijn naam op. Heel vreemd allemaal. Uiteindelijk pas zaterdag mijn pakje ontvangen.

J'ai été très bien servie, un grand MERCI !

J'ai été très bien servie, un grand MERCI !

Ruime keuze, prijzen ok, levering was snel.

Snel en correct

Snel geleverd en goede prijs verhouding

Er was een product al open geweest bij mijn bestelling. Goede klantenservice.! Viata heeft het spoedig hersteld Dankuwel!

Vlotte correcte levering

De leveringen verlopen vlot en de klantendienst is bereikbaar

Je recommande

Livraison super rapide, réductions un peu légères mais c'est tjrs mieux que Rien

Ruime keuze, snelle en correcte levering

Goed product, snel geleverd

Ontzettend snel

Gelijk wat er besteld wordt, wordt heel snel geleverd. De handige kortingscodes komen steeds goed van pas. Aanrader !

Pour ma 1ère commande, je suis assez satisfaite.

J'espère que ce sera pareil à l'avenir

Prix très intéressant et envoi rapide. Je recommande.

Première fois que je commande et je suis très satisfaite. Merci.

super, super snelle service en interessante prijs

2 bestellingen geplaatst op 29.06.23 om 15.58. , eentje bij Viata en de andere bij een concurrent daar firma Viata dat niet in zijn gamma had dag nadien 30.06.2023 om 11.35 levering aan huis gekregen van Viata 6.7.2023 nog steeds geen levering ontvangen van concurrent

mooi aanbod, vlotte service

Overzichtelijke site met ruim aanbod en vlotte service.

Service parfait.

Facilité de commander et repsect des délais dans la fourniture.

Livraison rapide

Colis livré rapidement, Viata tient ses promesses

efficace, rapide, volonté de satisfaire de la clientèle

efficace, rapide, volonté de satisfaire de la clientèle

Mooi en voldoende groot assortiment verzorgd en snel geleverd

Natuurlijk zijn jullie niet allen op de markt van voedingssupplementen en voorschriftvrije geneesmiddelen. Het verschil maken is dan moeilijk; het prijsaanbod is dan richtinggevend, maar in mijn geval is het aanbod van voedingssupplementen met een hoge concentratie van de componenten die mijn voorkeur hebben...en sommige producten vindt men enkel bij VIATA. Eeen eerlijke uitleg over de inhoud en van de werking van die producten op een verstaanbare manier vind ik heel belangrijk. Ik ben al lange jaren cliënt van onlineapotheken. Het is dus heel belangrijk enkel goede producten aan te bieden...en NIET alles wat op de markt wordt aangeboden....

Ja

Okay

Rapide, bon prix

Premier achat très concluant

PERFEKT

PERFEKT

Parfait !

Produits de qualité et envoi rapide des commandes

Fijne site

Je word goed op hoogte gehouden van je bestelde product via mail.

Goede communicatie, correcte levering

Centrumstraat 33

3660 Oudsbergen

Over Viata.be

Viata is een nieuwe generatie online apotheek met meer dan 25.000 producten: verzorgingsproducten, voedingssupplementen en voorschriftvrije geneesmiddelen. Bestel je voor 19u dan wordt het de volgende dag geleverd. Viata heeft als missie het typische apotheekbezoek te overtreffen. Viata geeft ook proactief online advies via chat, email of telefoon Hier kan je terecht voor al je vragen rond gezondheid of producten.